ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟΥΣ BLACKMORE'S NIGHT ΑΛΛΑ ΚΑΙ EP ME ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

Τη συνεργασία τους με την earMUSIC ανακοίνωσαν οι Blackmore’s Night του Ritchie Blackmore και της Candice Night,μια συνεργασία που ξεκινά με την κυκλοφορία του 11ου άλμπουμ τους που έχει τίτλο "Nature's Light", και η κυκλοφορία του αναμένεται για την άνοιξη του 2021. Πριν όμως την κυκλοφορία του "Nature's Light", θα κυκλοφορήσουν ένα χριστουγεννιάτικο EP με 4 τραγούδια το οποίο θα βρίσκεται στα καταστήματα στις 4 Δεκεμβρίου 2020 σε περιορισμένη έκδοση 10ιντσου πράσινου βινύλιου και CD digipak. Οι τίτλοι των 4 τραγουδιών είναι:
"Here We Come A-Caroling" track listing:
01. Here We Come A-Caroling (Vinyl Side A)
02. It Came Upon A Midnight Clear (Vinyl Side A)
03. O Little Town Of Bethlehem (Vinyl Side B)
04. Silent Night (Vinyl Side B)
 

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Blackmore’s Night κυκλοφορούν άλμπουμ με χριστουγεννιάτικα τραγούδια αφού το 2006 είχαν κυκλοφορήσει το Winter Carols. Κανένα από εκείνα τα τραγούδια δεν περιλαμβάνεται στο καινούργιο EP.

Μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιαστεί ένα καινούργιο video για να έχουμε μια πρώτη άποψη, αλλά σίγουρα το ύφος θα είναι το κλασικό ύφος των αναγεννησιακών τραγουδιών στο οποίο από το 1977 και μετά αποτελεί τη βάση της μουσικής τους.  Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μάς θυμίζει ότι το πρώτο και πολύ καλό άλμπουμ των Blackmore’s Night κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 1997 με τίτλο 'Shadow Of The Moon', ξενίζοντας τους fans του Μαυροφορεμένου που δεν περίμεναν μια τέτοια μουσική στροφή στην τεράστια καριέρα του, αλλά από την άλλη πλευρά ένα εντελώς νέο ξεκίνημα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ

24/10/20




 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου