NEWS OF THE WORLD (31/1/2020)

• Οι Placebo ανακοινώθηκαν για το φετινό Rockwave Festival. Θα εμφανιστούν το Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 στο Terra Vibe. Περισσότερα ονόματα για την ίδια ημέρα θα ανακοινωθούν σύντομα. Τα εισιτήρια κοστίζουν, γενική είσοδος Αη Φάση προπώλησης 42€, 2η Φάση προπώλησης 45€, Golden Standing 80€, VIP (A & B) 80€. Με κάθε 3 VIP ή GOLDEN STANDING εισιτήρια παρέχεται 1 δωρεάν Θέση Στάθμευσης/Parking. Φυσικά σημεία προπώλησης. AΘΗΝΑ Hunter Agency: Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς), Τηλ.: 210 360 8366.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Μusicland: Μητροπόλεως 102,Stereodisc: Αριστοτέλους 4, Τιμές ONLINE: Γενική Είσοδος, 1η Φάση προπώλησης46,20€ , 2η Φάση προπώλησης 49,50€, Golden Standing 88€, VIP (A & B) 88€. Με κάθε 3 VIP ή GOLDEN STANDING εισιτήρια παρέχεται 1 δωρεάν Θέση Στάθμευσης/Parking. Ηλεκτρονική προπώληση www.hunteragency.gr  www.viva.gr. Τηλεφωνικές κρατήσεις στο 11876.
• Προσωπικό άλμπουμ ετοίμασε ο ντράμερ των Styx, Todd Sucherman. Τίτλος του "Last Flight Home" και θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι ο Sucherman αντικατέστησε τον αρχικό ντράμερ του συγκροτήματος John Panozzo το 1996.
• Οι Nightwish είναι το μοναδικό συγκρότημα που εξασφάλισε άδεια να γυρίσει video μέσα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου.
• Δείτε το καινούργιο video single των SIXX:A.M., με τίτλο «Talk To Me".
• Η επιτροπή του The Rock And Roll Hall Of Fame σε συνδυασμό με τις ψήφους του κοινού, αποφάσισε τα επόμενα 5 καινούργια μέλη της να είναι οι  Nine Inch Nails, Depeche Mode, T-Rex, The Doobie Brothers, The Notorious B.I.G. και Whitney Houston. Αυτό σημαίνει ότι οι ψήφοι μας στους Judas Priest, Motorhead, Thin Lizzy, Soundgarden, MC5 και Pat Benatar δεν πιάσανε τόπο! Την απόφαση της επιτροπής, ο κιθαρίστας των Judas Priest, Richie Faulkner, χαρακτήρισε σαν «αστεία», ενώ ένα μήνα πριν ο Rob Halford είχε εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια με την ελπίδα ότι το συγκρότημα θα γινόταν μέλος του Rock’n’Roll Hall of Fame.Αντίθετα, η δήλωση του Scott Gorham των Thin Lizzy ήταν πολύ πιο ήπια.
• Δείτε το trailer για το επερχόμενο documentary με τίτλο Biography: The Nine Lives of Ozzy, που φυσικά αναφέρεται στον μεγάλο Ozzy Osdourne.
• Δείτε τους Megadeth να παίζουν το θεοκλάσικο Symphony of Destruction κατά την έναρξη της ευρωπαϊκής περιοδείας τους. Η εμφάνισή τους είναι από το Ελσίνκι τους τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, η πρώτη μετά από το τέλος της θεραπείας του κατά του καρκίνου.
• Στις 6 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ του συγκροτήματος του πρώην κιθαρίστα των Manowar και Dictators, Ross "The Boss" Friedman , Ross the Boss. Τίτλος του άλμπουμ "Born Of Fire" και διαδέχεται "By Blood Sword”(2018)

• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών ο ηθοποιός Terry Jones, μέλος της θρυλικής ομάδας των Monty Python.  Ο Jones ήταν δημιουργός της ταινίας «Η Ζωή του Μπράιαν» και το τελευταίο διά΄στημα  έπασχε από μία μορφή άνοιας. Τις τελευταίες εβδομάδες η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί και όλοι περίμεναν το... μοιραίο. Είχε εμφανιστεί στην τηλεοπτική σειρά Flying Circus των Monty Python, ενώ ήταν υπεύθυνος για τη συγγραφή μεγάλου μέρους του υλικού του «Monty Python», έχοντας σκηνοθετήσει τις ταινίες «Holy Grail», τo «The Life of Brian» και «The Sign of Life». Graham Arthur Chapman (8 January 1941 – 4 October 1989)
• Έφυγε από τη ζωή ο ντράμερ των Corrosion Of Conformity, Reed Mullin
• O Adrian Vandenberg επανασχημάτισε το παλιό του συγκρότημα, τους Vandenberg και ήδη ηχογράφησε στο Los Angeles τα νέα τους τραγούδια με παραγωγό τον Bob Marlette, (Black Sabbath, Alice Cooper). Μαζί του ο ντράμερ Brian Tichy, ο μπασίστας Rudy Sarzo και ο χιλιανός τραγουδιστής των Rainbow, Ronnie Romero. Στην περιοδεία θα τον συνοδεύσουν οι Koen Herfst ντραμς, Randy van der Elsen μπάσο και ο Romero.(Κώστας Θεοδωρακάκος).
• Οι Barclay James Harvest σε μια εμφάνισή τους στη θρυλική εκπομπή του BBC, Top of the Pops Η Σήραγγα του Χρόνου επέλεξε το υπέροχο “Rock’n’Roll Star”.















Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου