NEWS OF THE WORLD (9/5/19)

• Έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο ο ηθοποιός Τάσος Πεζιρκιανίδης.
Ήταν στέλεχος του Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, ενώ είχε συνεργαστεί και με το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης. Στην τηλεόραση, ο κόσμος τον είχε αγαπήσει μέσα από το σίριαλ του MEGA «Εμείς κι εμείς», ενώ είχε παίξει στις ταινίες Μπρίζον μπρέικΝο 2, Καθρέπτη καθρεφτάκι μου, Εμείς κι εμείς, Η σιδηρά κυρία κι Όλα τα κακά της μοίρας μου.
• Την Παρασκευή 10 Μαϊου 2019, οι Last Drive θα παίξουν στο Temple(Ιάκχου 17, Γκάζι). Special guest οι Distortion Tamers
Πληροφορίες: www.facebook.com/events/2007844096177289. Η πόρτα ανοίγει στις 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
•10€(περιορισμένη προπώληση)
•12€ (προπώληση &ταμείο)


ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Τηλεφωνικά στο 11876
ReloadStores
SevenSpots
Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης
•Wind
VivaKiosks (Συνταγμα & Τεχνόπολις)
Yolenis Greek Gastronomy Center (Σόλωνος 9, Αθήνα, τηλ.: 2122223623 - www.yolenis.com)
Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/temple/the-last-drive-at-temple

• Μετά από μία μακροχρόνια απουσία, οι Δανοί D-A-D επιστρέφουν με το καινούργιο άλμπουμ τους που τιτλοφορείται "A Prayer For The Loud". Το καινούργιο άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαϊου, θα περιέχει 11 τραγούδια και το πρώτο video single που επέλεξαν είναι το Burning Star.
• Το "Rock 'N Roll Ain't Easy" είναι ένα από τα καινούργια τραγούδια του οργανίστα/πιανίστα των Guns’n’Roses, Dizzy Reed και το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ.
• Την κυκλοφορία ενός box set με 14 cd(!) ανακοίνωσε η Sony με τα live της περιοδείας του Bob Dylan του 1975 Rolling Thunder Revue tour. Η κυκλοφορία του box set θα γίνει την Αμερική λίγες ημέρες πριν την προβολή του ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία του Martin Scorcese στο Netflix. Τρία από τα cd περιλαμβάνουν πρόβες, 10 ηχογραφήσεις από τις συναυλίες κι 1 cd περιέχει τα highlights απ’ όλες τις συναυλίες του. Το box set συνοδεύεται από 52σέλιδο βιβλίο με φωτογραφίες και κείμενα. Η Rolling Thunder Revue ξεκίνησε τον Οκτώβριο και μαζί του ήταν οι Roger McGuinn, Joan Baez, Allen Ginsburg και Ramblin' Jack Elliott.
• Δείτε το lyric video για το καινούργιο τραγούδι των Turilli/Lione Rhapsody με τίτλο "Phoenix Rising" . Το τραγούδι προέρχεται μέσα από το άλμπουμ τους "Zero Gravity (Rebirth And Evolution)" που θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου.
• Κι όμως. Σύμφωνα με την ετήσια έκδοση των Sunday Times Rich List, τα  μέλη του συγκροτήματος των Queen είναι πλουσιότερα από τη Βασίλισσα της Αγγλίας! Πάντα σύμφωνα με το περιοδικό, η περιουσία τους ανέρχεται σε  £445.000.000 ενώ της Βασίλισσας σες£375.000.000 (σ.σ.μόνο).
• Το "Louder Than Loud", είναι ένα πρώτο δείγμα από το καινούργιο άλμπουμ των Rods "Brotherhood Of Metal" που θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου.

• Πρωτοτύπησαν οι Tool και παρουσίασαν live δυο καινούργια τραγούδια τους. Πρόκειται για τα Descending και Invincible, presumably τα οποία μπορεί  να δείτε και να ακούσετε από συναυλία τους στο Jacksonville.  Εν τω μεατξύ το αμερικάνικο συγκρότημα μετά από 13 χρόνια δισκογραφικής απουσίας (2006-2019) ανακοίνωσε ότι το καινούργιο άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου. Ο τρόπος ανακοίνωσης της ημερομηνίας ήταν αρκετά ξεχωριστός αφού προβλήθηκε από τη video οθόνη της συναυλίας τους στο Birmingham της Alabama!
•  Ο σκηνοθέτης Bernard MacMahon ετοίμασε ένα ντοκιμαντέρ με καινούργιες συνεντεύξεις των Jimmy Page, Robert Plant, John Paul Jones καθώς και με αρχειακό υλικό του John Bonham για τα 50 χρόνια των Led Zeppelin. Το άτιτλο για την ώρα ντοκιμαντέρ θα παρουσιαστεί στο φεστιβάλ Κανών.
• Μόλις 14 χρόνια πίσω μας πάει Η Σήραγγα του Χρόνου, από το 2019 στο 2005 στο Ozzfest όπου οι Black Sabbath παίζουν το “War Pigs”.
9/5/19


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου