SKID ROW 30th ANNIVERSARY DELUXE EDITION

Το καταπληκτικό πρώτο άλμπουμ των Skid Row με τίτλο το όνομά τους συμπλήρωσε 30 χρόνια ζωής κι επανακυκλοφορεί σε remastered έκδοση με 10 bonus τραγούδια, live ηχογραφημένα στο club Marquee, Westminster της Καλιφόρνια, όχι του Λονδίνου. Διαβάστε εδώ την παρουσίαση του άλμπουμ στη στήλη A.O.R Melodic  Chronicles από το Χρήστο Ζερβό. Ο τίτλος της καινούργια έκδοσης είναι «Skid Row: 30th Anniversary Deluxe Edition».
Η καινούργια έκδοση θα περιέχει ακόμα ένα bonus τραγούδι με τίτλο «Forever», ενώ τα live κομμάτια αποτελούν την πρώτη live κυκλοφορία αφού το συγκρότημα δεν έχει στη δισκογραφία του live άλμπουμ. Χαρακτηριστικό είναι ότι τη συναυλία τους κλείνουν με το «Cold Gin» των Kiss.
.Η ιστορία των Skid Row ξεκινά το 1986 από το New Jersey και δύο χρόνια αργότερα υπογράφουν στην Atlantic Records. Το συγκρότημα αποτελούσαν οι κιθαρίστες Dave «Snake» Sabo και Scotti Hill, ο μπασίστας Rachel Bolan, ο ντράμερ Rob Affuso και ο τραγουδιστής Sebastian Bach. Η κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ (Νο 6 Αμερική, Νο 30 Μ.Βρετανία) συνδυάστηκε με 2 μεγάλες και πετυχημένες περιοδείες, η πρώτη με τους Bon Jovi που ονομαζόταν «New Jersey Syndicate tour» και η δεύτερη με τους Aerosmith στην “Pump tour”. Διαβάστε εδώ την ιστορία του τραγουδιού 18 and Life από τη στήλη Έτσι Γράφτηκε.
“Skid Row: 30th Anniversary Deluxe Edition” track listing:
01. Big Guns
02. Sweet Little Sister
03. Can’t Stand The Heartache
04. Piece Of Me
05. 18 And Life
06. Rattlesnake Shake
07. Youth Gone Wild
08. Here I Am
09. Makin’ A Mess
10. I Remember You
11. Midnight/Tornado
12. Forever (bonus track)
Live at the Marquee, Westminster, California (April 28, 1989):
01.    Makin’ A Mess
02. Piece Of Me
03. Big Guns
04. 18 And Life
05. Sweet Little Sister
06. Rattlesnake Shake
07. I Remember You
08. Here I Am
09. Youth Gone Wild
10. Cold Gin

7/2/19   

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου