NEWS OF THE WORLD (23/12/18)


• Στα ψιλά πέρασε η είδηση που έβγαλε ο κιθαρίστας των Guns’n’Roses, Richard Fortus ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι «θα έχουμε καινούργιο άλμπουμ του συγκροτήματος πολύ πιο σύντομα απ ότι φανταζόμαστε!» Δεν χρειάζονται σχόλια…..
• 10 ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου studio άλμπουμ τους, το 4:13 Dream (2008), οι Cure ανακοίνωσαν ότι μέσα στο 2019 θα έχουν καινούργιο άλμπουμ. Η σημερινή σύνθεση τους είναι Robert Smith, Simon Gallup, Jason Cooper και  Roger O’Donnell και το καλοκαίρι στις 17 Ιουλίου 2019 τους περιμένουμε στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο.
• Καινούργιο άλμπουμ θα έχουν μέσα στον Αύγουστο και οι Σουηδοί Hammerfall. Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του "Built To Last", οι Hammerfall θα κυκλοφορήσουν το "Dominion".
• Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 στο Nostos Live στη Ξάνθη θα εμφανιστεί ο Gus G.
Μαζί του ο Βέλγος ντράμερ Jo Nunez που παίζει και με τους Firewind αλλά και Kamelot!
• Η πρώην μπασίστρια των Runaways, Jackie Fox recently εμφανίστηκε στο αμερικάνικο τηλεοπτικό παιχνίδι Jeopardy και κέρδισε $34.089!
• Ο Glenn Hughes σε πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε ότι τακτοποιήθηκε η υπόθεση της καταβολής των χρημάτων από τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών των Deep Purple στους δίσκους που συμμετείχε ο ίδιος ("Burn", "Stormbringer", "Come Taste The Band", "Made in Europe"). Η μη καταβολή τους δεν είχε σχέση με το management του συγκροτήματος αλλά με το γεγονός ότι ο ίδιος είχε υπογράψει τότε σε μία άλλη εταιρεία που δεν του επέτρεπε να φαίνεται το όνομά του στα credits του "Burn" ενώ συμπλήρωσε ότι βασικό ρόλο σε αυτή την κατάσταση έπαιξε το γεγονός ότι εκείνη την εποχή δεν είχε το κατάλληλο προσωπικό management!
• O 72χρονος Ian Anderson δεν το βάζει κάτω και του χρόνου ήδη έκλεισε περιοδεία για Αμερική και Ευρώπη. Με τους Jethro Tull βεβαίως…..
Το καινούργιο video single από το καινούργιο άλμπουμ, Feral Roots τους παρουσίασαν οι Rival Sons. Σύμφωνα με τον τραγουδιστή Jay Buchanan,  το Feral Roots έχει πολλά στοιχεία από μελωδίες των Appalachian(!) αλλά και bluegrass και country μουσικής. Και Led Zeppelin να προσθέσουμε!



  •  To R&B (Rhythm and Blues) συγκρότημα του κιθαρίστα και τραγουδιστή των Kiss, Paul Stanley, οι Soul Stationετοιμάζονται να μπουν στο studio για να ηχογραφήσουν το πρώτο άλμπουμ τους! Το συγκρότημα υφίσταται από το 2015 με εμφανίσεις σε  clubs ενώ στα ντραμς είναι κι ένας άλλος Kiss, o Eric Singer!

      

  • Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τις 19/6/19 στο Release Athens 2019, όπου headliners θα είναι οι Clutch! Οι πρώτες τιμές είναι στα 28 ευρώ (για ένα εισιτήριο) και 50 ευρώ (για δύο εισιτήρια), και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις της πώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία. Επίσης, θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων με αρχική τιμή στα 80 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 100 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:   Ø ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands &stools για όλους Ø open bar Ø προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο Ø ιδιωτικό parking Ø ξεχωριστές τουαλέτες Ø αναμνηστικό δώρο του φεστιβάλ. Διάθεση: Τηλεφωνικά / στο 11876 Online / https://www.viva.gr/tickets/music/plateia-nerou/release-athens-2019-clutch/ https://releaseathens.gr/tickets/  Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni's (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Με την ένδειξη "Redspot" - Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00).
  • • Το γερμανικό thrash metal των Tankard επαναηχογράφησε τον ύμνο της ποδοσφαιρικής ομάδας Eintracht Frankfurt. Μπορείτε να δείτε το video με το τραγούδι που τιτλοφορείται "Schwarz-weiß wie Schnee" που βέβαια περιέχει πολλές εικόνες από στιγμιότυπα στο γήπεδο! 
  • • Δείτε και ακούστε την πολύ καλή διασκευή των Five Finger Death Punch στο blues κομμάτι "Blue On Black" του μπλουζίστα Kenny Wayne Shepheerd. Το κομμάτι υπάρχει στο τελευταίο άλμπουμ του συγκροτήματος "And Justice For None" που κυκλοφόρησε τον Μάιο.
 



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου