NEWS OF THE WORLD (15/12/18)

• To soundtrack της ταινίας των Queen "Bohemian Rhapsody" θα κυκλοφορήσει σε διπλό άλμπουμ βινυλίου στις 13 Απριλίου για την Record Store Day.
• Σε συνέντευξη που έδωσε ο πρώην ντράμερ των Uriah Heep αλλά και του Ozzy,  Lee Kerslake δήλωσε ότι οι γιατροί του δίνουν 8 μήνες ζωής. Ο Kerslake είχε καρκίνο στον προστάτη, ο οποίος έκανε μετάσταση στο υπόλοιπο σώμα με αποτέλεσμα να καταλήξει στα οστά.  Ο γιατρός του είπε ότι έχει άλλους 8 μήνες ζωής αλλά ο Kerslake το  παλεύει. Τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ αφού έχει και ψωρίαση, ψωριασική αρθρίτιδα και καρδιακές αρρυθμίες. Παράλληλα, ο Kerslake δουλεύει τη βιογραφία του που θα έχει τη μορφή ντοκιμαντέρ και συγκεντρώνει χρήματα για να καλύψει τις ανάγκες γιατί έχει ξοδέψει όλες τις οικονομίες του!
• Τελειωμό δεν έχει η Not in This Lifetime tour των Guns’n’Roses που μόλις έπαιξαν στην Hawaii. Στο video δείτε τον production director, Dale “Opie” Skjerseth, ο οποίος δουλεύει με το συγκρότημα από το 1990 και έχει δουλέψει με ονόματα όπως οι AC/DC, Black Sabbath και Rolling Stones (σ.σ. πρωτοκλασάτοι όλοι) να εξηγεί πώς στήνουν τη σκηνή κάθε βράδυ, τη βοήθεια που παίρνουν από τοπικά συνεργεία και ανθρώπους αλλά και το πώς χειρίζονται τις εμφανίσεις τους σε φεστιβάλ.
• Μετά τους Rotting Christ, Tarja και Demons and Wizards, το Chania Rock Festival ανακοίνωσε για τις 5 Ιουλίου και τον Uli Jon Roth. Ήδη εισιτήρια προπωλούνται on line, με τιμή διημέρου για τα earlybird, μόλις στα 48 ευρώ, αλλά και από τα εξής σημεία:
 No Remorse Records (Αθήνα), Sirens Records (Αθήνα), Nathan's Saloon (Αθήνα), Avalon Rock Pub,  Chania (Χανιά), Route 66 Rock Bar Heraklion (Ηράκλειο), Dark Tales (Ηράκλειο), Πολυτεχνείο Καφέ Μπαρ (Ηράκλειο), Chaplin’s pub cafe (Ρέθυμνο),Beatnik Rock Bar (Ρέθυμνο) και Nephilim Metal Store (Θεσσαλονίκη) https://www.chaniarockfestival.gr/en/tickets
• Αυτό είναι το πρώτο video single που παρουσίασαν οι Deadland Ritual το συγκρότημα του μπασίστα των Black Sabbath, Geezer Butler, του κιθαρίστα Steve Stevens, του τραγουδιστή των Apocalyptica  Franky Perez.και του ντράμερ των Guns’n’Roses, Matt Sorum.
• Δείτε το makin’ of video για το video single των Slipknot, “All Out Life”.
• Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τις 16/6/19 στο Release Athens 2019, όπου headliners θα είναι οι New Order. Οι πρώτες τιμές είναι στα 38 € (για ένα) και 70€ (για δύο), και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία. Επίσης, θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων με αρχική τιμή στα 80€ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 100 €. Διάθεση:Τηλεφωνικά / στο 11876.
• Ο κιθαρίστας των Saxon, Paul Quinn, μαζί με τον αμερικάνο τραγουδιστή και μπασίστα Harrison Young (πρώην μέλος των Doro και U.D.O.) με την προσθήκη του ολλανδού ντράμερ Koen Herfst (πρώην Dew-Scented) σχημάτισαν τους Cards και το πρώτο άλμπουμ τους με τίτλο το όνομά τους θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιανουαρίου 2019.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών μετά από καρδιακή προσβολή ο κιθαρίστας και συνιδρυτής των Buzzcocks, Pete Shelley.
• Δείτε το lyric video για το καινούργιο τραγούδι των Avantasia με τίτλο "The Raven Child" μέσα από το καινούργιο άλμπουμ "Moonglow" που θα κυκλοφορήσει στις 15 Φεβρουαρίου.
• Οι The Cure, Def Leppard, Janet Jackson, Stevie Nicks, Radiohead, Roxy Music και The Zombies είναι οι 7 καλλιτέχνες που επίσημα γίνονται μέλη του Rock’n’Roll Hall of Fame. Η επίσημη τελετή θα γίνει στις 29 Μαρτίου στο Barclays Center του Brooklyn.


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου