NEWS OF THE WORLD (26/11/18)

• Οι βετεράνοι Focus ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του καινούργιου άλμπουμ τους με τίτλο “Focus 11”. Από την κλασική σύνθεσή τους παραμένει ο οργανίστας, τραγουδιστής Thijs van Leer κι ο ντράμερ Pierre van der Linden. Το “Focus 11” θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο σε CD και βινύλιο, ενώ το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Roger Dean. Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την ιστορία του μεγάλου ολλανδικού συγκροτήματος.
• Οι Metallica προσέφεραν $100,000 στα θύματα των φονικών πυρκαγιών της California.
• Θύματα κλοπής έπεσαν οι Quireboys όταν κατά τη διάρκεια της βρετανικής περιοδείας τους, κλέβοντάς τους από το van που τους μετέφερε χρήσιμα αντικείμενα. Το γεγονός συνέβη στο Bedford όπου εκτός από μηχανήματα(πετάλια, ενισχυτές,παλιές κιθάρες), τούς έκλεψαν και προσωπικά αντικείμενα. Λίγο αργότερα, σε ένα πάρκο βρήκαν τα πετάλια και τους ενισχυτές, όχι όμως τις 2 vintage κιθάρες
• Ο κιθαρίστας και τραγουδιστής των Status Quo, Francis Rossi συνεργάζεται με την τραγουδίστρια Hannah Rickard και στις 15 Μαϊου θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ “We Talk Too Much”. Η Rickard είχε τραγουδήσει στα άλμπουμ των Status Quo, “Aquostic , ενώ ο Rosie έχει ετοιμάσει την αυτοβιογραφία του γραμμένη με τον γνωστό δημοσιογράφο Mick Wall και μόλις κυκλοφορήσει ετοιμάζει περιοδεία όπου την παρουσιάσει στο κοινό.
• Αμερικανός υπήκοος ορκίστηκε ο πρώην 62χρονος Άγγλος Billy Idol που από το 1981 μένει στο στο Λος Άντζελες. Ο Billy Idol διάβασε τον όρκο αφοσίωση κρατώντας μια αμερικάνικη σημαία.
• Σίγουρα είναι εμπειρία να βλέπεις και να ακούς τους Accept να παίζουν με τη συνοδεία συμφωνικής ορχήστρας.Το "Shadow Soldiers"είναι ένα ζωντανό παράδειγμα, από το καινούργιο άλμπουμ τους "Symphonic Terror - Live At Wacken 2017" που ηδη κυκλοφόρησε.


• 4 δυνατές επανακυκλοφορίες περιλαμβάνει το καινούργιο πακέτων κυκλοφοριών της Rock Candy.
Πρώτο και καλύτερο το άλμπουμ των Europe, Out of this World (1988) που κυκλοφόρησε σε παραγωγή του Ron Nevison και περιέχει τις επιτυχίες ‘Superstitious’, ‘More Than Meets The Eye’και ‘Ready Or Not’. Οι Stillwater θα δουν δύο άλμπουμ τους να επανακυκλοφορούν. Πρώτο το ομώνυμο του 1977 που θα περιέχει και 2 Bonus τραγούδια και το I Reserve the Right του 1979. Τέλος επανακυκλοφορεί το άλμπουμ των Brownsville Station, Air Special (1978) με 1 bonus τραγούδι. Όλες οι επανεκδόσεις είναι remastered μςε πλούσια ένθετα.
• Δείτε τους Avenged Sevenfold να παίζουν ακουστικά το "So Far Away" στη βραδιά που εμφανίστηκαν στο Grammy Museum. Το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει ένα ειδικό ακουστικό άλμπουμ με τίτλο "Live At The Grammy Museum" σε παραγωγή του Joe Barresi.
•  Οι Hellyeah θα κυκλοφορήσουν τους πρώτους μήνες του 2019 το τελευταίο άλμπουμ που ηχογράφησαν μαζί με τον αποθανόντα ντράμερ Vinnie Paul Abbott. Περισσότερες πληροφορίες, σύντομα.
• Οι Dream Theater εν ανομονή της κυκλοφορίας του καινούργιου δίσκου τους "Distance Over Time" που θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου,έδωσαν μια μεγάλη συνέντευξη που θα παρουσιαστεί σε 3 ξεχωριστά video επεισόδια. Σήμερα ο Rockmachine.gr παρουσιάζει το πρώτο και όπως και τα άλλα δύο θα παρουσιαστούν μέσα από τη στήλη News of the World. Παράλληλα ετοιμάζουν το έδαφος για την επερχόμενη αμερικάνικη περιοδεία τους «Distance Over Time» tour, αναγγέλλοντας ότι θα παίξουν ολόκληρο το  «Metropolis Pt. 2: Scenes From A Memory»(1999) που θα συμπληρώσει 20 χρόνια κυκλοφορίας. Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος John Petrucci είπε: «Θα είναι μια περιοδεία του τύπου ‘An Evening With’ όπου ένα μέρος της θα έχει κομμάτια από το καινούργιο άλμπουμ μας και αρκετά παλαιότερα κι ένα άλλο μέρος θα καταλαμβάνει ολόκληρο το ‘Scenes From A Memory’ που ήταν το πρώτο concept άλμπουμ μας».
• Μετά από 8 χρόνια συμβίωσης, ο John Mellencamp και η ηθοποιός Meg Ryan (σ.σ. μη μου πείτε ότι δεν είσαστε ερωτευμένος μαζί της στα τέλη της δεκαετίας του ’80;) ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να παντρευτούν! Αυτός θα είναι ο τρίτος γάμος για τον Mellencamp κι ο δεύτερος για την Ryan.















Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου