O OZZY ΚΑΙ Ο BRUCE ΓΙΑ ΤΟ BREXIT, Ο JAKE.E LEE ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ….

Ένας από τους λόγους  που εκτιμώ τον Bruce Dickinson είναι ότι δεν μασάει τα λόγια του. Έχει τη γνώμη του, τη λέει και την υπερασπίζεται.
Σε πολύ πρόσφατη συνέντευξη του, εξήγησε τους λόγους που ψήφισε υπέρ της αποχώρησης Brexit, της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαική Ένωση: "Ακούγονται πολλές ανοησίες  και από τις δύο πλευρές κάτι που νομίζω ότι δεν είναι σωστό. Σε τελική ανάλυση, η αποχώρηση θα μας κάνει πιο ευέλικτους αλλά και η Ευρώπη θα επωφεληθεί από την αποχώρησή μας. Βλέπουμε μία Ευρωπαϊκή Ένωση που δεν καλύπτει τις ανάγκες των δημοκρατιών των χωρών της. Πολλοί άνθρωποι κι όχι μόνο Βρετανοί,  αλλά Ιταλοί, Έλληνες, Ούγγροι και Καταλανοί,  αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και οι Βρυξέλλες αδιαφορούν για αυτό ή έστω δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Οι δημοκρατικά εκλεγμένοι ηγέτες είναι αυτοί που πρέπει να ασχοληθούν σοβαρά με αυτά τα θέματα". Σε μια εποχή που ξαφνικά όλοι οι Βρετανοί  θυμήθηκαν ή άλλαξαν γνώμη για το Brexit όταν πριν ένα χρόνο πανηγύριζαν για την αποχώρησή τους, ο Dickinson δεν αλλάζει γνώμη και δεν κρύβεται. Γιατί, να θυμίσω πολλοί Έλληνες, μόλις βγει το κόμμα που ψήφισαν και δεν τους ικανοποιεί, ισχυρίζονται ότι δεν το ψήφισαν. Και βέβαια δημιουργείται μια τεράστια ανακολουθία πως είναι δυνατόν όλοι να μη ψηφίσαμε ένα κόμμα που βρίσκεται στην εξουσία!
Από την άλλη πλευρά ο Οzzy Osbourne παραδέχεται ότι δεν ξέρει τι σημαίνει  Brexit και τι μπορεί να σημαίνει για το Ενωμένο Βασίλειο. Βλέπουμε 2 super stars για ένα τόσο σημαντικό θέμα να δείχνουν μια εντελώς ξεχωριστή αντιμετώπιση. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Επίσης καλό είναι να μην μιλάει πολύ. Από την άλλη πλευρά ο πρώην κιθαρίστας του Ozzy στα άλμπουμ Bark at the Moon και Ultimate Sin, Jake E. Lee για ακόμα μια φορά θυμήθηκε γιατί δεν  συνεργάστηκε με τον Ozzy για το άλμπουμ "Scream". "Μου τηλεφώνησε η Sharon που απορώ πως βρήκε το απόρρητο τηλέφωνο μου  αφού το προσωπικό μου τηλέφωνο στο σπίτι το έχουν λίγοι άνθρωποι. Με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε να  παίξω ξανά με τον Ozzy, να ηχογραφήσω καινούργιο άλμπουμ (το Scream)και να περιοδεύσω μαζί του. Της  απάντησα θετικά με τον όρο να δω το όνομά μου στο μέλλον σε όλα τα τραγούδια για το δίσκο "Bark At The Moon", αφού έγραψα όλα τα κομμάτια εκτός από το "So Tired" που ποτέ δεν μου άρεσε. Της εξήγησα ότι δεν θέλω χρήματα από αυτό...ούτε αναδρομικά ή στο μέλλον και μπορώ να υπογράψω συμβόλαιο για αυτό. Εκείνη μου απάντησε ότι θα μου τηλεφωνήσει την επόμενη μέρα κάτι που φυσικά δεν έγινε ποτέ".
Και βέβαια έτσι άνοιξε ο δρόμος για τον Gus G….
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ

Υ.Γ.
Παρεμπιπτόντως, κρίμα σε όσους δεν παρακολούθησαν χθες στο Gimme Shleter Film Festival την προβολή του ντοκιμαντέρ Scream for me Serajevo. Εξαιρετικό!

27/11/18
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. "Και βέβαια δημιουργείται μια τεράστια ανακολουθία πως είναι δυνατόν όλοι να μη ψηφίσαμε ένα κόμμα που βρίσκεται στην εξουσία!"
    Δεν είναι και τεράστια η ανακολουθία ξέρεις! Το κόμμα που βρίσκεται στην εξουσία (αναφέρομαι στο ΣΥΡΙΖΑ, όχι στους ΑΝΕΛ) το ψήφισε το 1/3 όσων πήγαν να ψηφίσουν. Και δεν πήγαν πολλοί να ψηφίσουν στις τελευταίες εκλογές. Πήγε το 55% των ψηφοφόρων κι απ' αυτούς το 33-34% (δηλαδή το 1/3) ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή στο σύνολο των ψηφοφόρων βγαίνει κάπου 18-19%. Ε, δεν είναι και τόσοι πολλοί. Στους 5 που συναντάς, οι 4 έχουν ψηφίσει κάτι άλλο ή δεν έχουν ψηφίσει καθόλου. Έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή