NEWS OF THE WORLD (17/9/18)

• Ανοιχτός στην ηχογράφηση καινούργιου δίσκου είναι ο τραγουδιστής των Scorpions, Klaus Meine. Κι εμείς το ίδιο αφού τα και τα 4 τελευταία άλμπουμ τους από το 2004 και μετά, δηλ τα Unbreakable (2004), Humanity Hour 1(2007), Sting in the Tail (2010) και Return to Forever (2015) ήταν καλά. Παράλληλα, ο Meine μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Edde Trunk, παραδέχτηκε η απόφασή τους να δώσουν μεγάλη δημοσιότητα στην απόσυρσή τους το 2010 ήταν λάθος.
• Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου οι Treat θα παίξουν στο Crow Club. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Kingdragon. H προπω΄ληση ξεκίνησε 22€ και στο ταμείο 25€. Εισιτήρια προπωλούνται στα 123ticktes.gr, Monsterville, No Remorse και Metal Era.
• Πρεμιέρα στο London’s SSE Arena, κοντά στο γήπεδο του Wembley, θα κάνει πρεμιέρα η ταινία που βασίζεται στη ζωή του Freddie Mercury, Bohemian Rhapsody. Και βέβαιαι ο χώρος δεν επιλέχτηκε τυχαία, αφού στο Wembley έκαναν μια μεγάλη εμφάνιση κατά τη διάρκεια του Live Aid του 1985.

• Οι Unity αποτελούνται από 2 πρώην μέλη των Gamma Ray, τον ντράμερ  Michael Ehré που έχει παίξει και με τους Firewind και τον κιθαρίστα Henjo Richter. Από το άλμπουμ τους, "Rise" που ήδη έχει κυκλοφορήσει δείτε το video single για το τραγούδι "The Storm".
• Μια καινούργια remastered deluxe επανακυκλοφορία του άλμπουμ τους Clutching At Straws(1987) ανακοίνωσαν οι Marillion για τις 23 Νοεμβρίου. Η καινούργια έκδοση θα περιέχει 5 CD/Blu-ray και είναι στα πλαίσια της γενικής επανακυκλοφορίας της δισκογραφίας του συγκροτήματος, αφού έχουν προηγηθεί α Mispalced Childhood Brave. To πρώτο cd θα περιέχει το άλμπουμ σε καινούργια stereo remix από τους Andy Bradfield και Avril Mackintosh και στα cd 2 και 3 θα ακούσετε τη συναυλία τους στο Edinburgh Playhouse που έδωσαν τον Δεκέμβριο του 1987. Το τέταρτο cd θα περιέχει demos από το 1999 και το Blu-ray το audio mix του άλμπουμ Clutching At Straws σε stereo 5.1, το documentary The Last Straw, το αρχικό άλμπουμ, bonus tracks και promos των Incommunicado, Sugar Mice και Warm Wet Circles. Όσοι το προπαραγγείλετε από το site του Fish ή του συγκροτήματος, μπαίνετε σε κλήρωση με βραβείο ένα δερμάτινο tour jacket του Clutching At Straws που είχε δοθεί μόνο στα μέλη του συγκροτήματος και στο road crew. Η βινυλιακή έκδοση του Clutching At Straws θα περιέχει τη remastered έκδοση με τη μίξη των Andy Bradfield και Avril Mackintosh και τη συναυλία του Ενδιβούργου.

• Space Between είναι ο τίτλος του πρώτου άλμπουμ των Circle, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2019. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι οι Circle αποτελούνται από τους Samy Hagar, Michael Anthony, Jason Bonham και Vic Johnson.
• 29  χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ τους, οι Fifth Angel επιστρέφουν με καινούργιο δίσκο. Το "The Third Secret" που θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου από την Nuclear Blast Records, θα είναι το τρίτο άλμπουμ της καριέρας τους μετά το πρώτο ομώνυμο Fifth Angel και το Time Will Tell (1989). Παρ’ όλο που το συγκρότημα είχε αποσπάσει καλές κριτικές και την εκτίμηση των fans οι δύο δίσκοι του δεν είχαν εμπορική επιτυχία με το πρώτο να φθάνει έως το Νο117 και το δεύτερο να μην μπαίνει καν στο Top 200 αμερικάνικου Billboard chart. Έτσι οι Ken Mary ντραμς, John Macko μπάσο, Kendall Bechtel –τραγούδι/κιθάρα και Ed Archer κιθάρα, επιστρέφουν με το "The Third Secret" κι ελπίζουν να μετουσιώσουν τις καλές κριτικές και την αποδοχή από τους fans σε επιτυχία. Δείτε το video single "Can You Hear Me" από το καινούργιο άλμπουμ τους.
• Δείτε τους Alice in Chains στο Hollywood Palladium να ερμηνεύουν το “Rooster”με τη συμμετοχή του κιθαρίστα των Doors, Robby Krieger! O 72χρονος κιθαρίστας των Doors είναι μαζί με τον ντράμερ John Densmore τα μόνα επιζώντα μέλη του μεγάλου συγκροτήματος.
• Στις 7 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το live cd/dvd των Steelheart με τίτλο "Rock'n Milan". Η κυκλοφορία του είναι αφιερωμένη στη μνήμη του κιθαρίστα του συγκροτήματος Kenny Kanowski, που έφυγε από τη ζωή δύο μήνες μετά τη συναυλία στο Μιλάνο!
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου