NEWS OF THE WORLD (26/7/18)

• Ακόμα ένα Live άλμπουμ με τίτλο Roxy Night 1978 για τον Βruce Springsteen, αυτή τη φορά από την πρώτη περίοδο της καριέρας του. Από την περιοδεία του 1978 που προώθησε το άλμπουμ του Darkness of the Edge of Town, ο Springsteen έπαιξε στο Roxy της Καλιφόρνια στις 7 Ιουλίου 1978. Ολόκληρη η συναυλία ήταν διαθέσιμη ψηφιακά με τον τίτλο Roxy ’78" και μεταξύ άλλων είχε παίξει τραγούδια σαν 'Heartbreak Hotel» του Elvis Presley, 'Twist and Shout'των Isley Brothers, 'Raise Your Hand' του Eddie Floyd και 'Rave On'του Buddy Holly. Η συναυλία είχε μεταδοθεί ραδιοφωνικά και είχε κυκλοφορήσει σε μορφή bootleg σε βινύλιο αλλά και cd. Εκτός των παραπάνω, στο Roxy Night 1978 o Springsteen παίζει και τα "Adam Raised a Cain," "Spirit in the Night," "Paradise by the 'C'," "Growin' Up," "It's Hard to Be a Saint in the City," "Backstreets" και "Rosalita (Come Out Tonight)".

• Τον 30χρονο Nick Courtney ανακοίνωσαν οι Vicious Rumors σαν καινούργιο τραγουδιστή τους. Ο Courtney είχε λάβει μέρος "American Idol" κι ήταν από τους ελάχιστους metal τραγουδιστές που πέρασαν στο β γύρο!

• "Under The Wire" είναι ο τίτλος του video που παρουσίασαν οι Dream Child μέσα από το πρώτο άλμπουμ τους με τίτλο "Until Death Do We Meet Again" που θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου.
• Τους Javelins επαναδραστηριοποίησε ο Ian Gillan, το παλιό του συγκρότημα από τη δεκαετία του 60 για να κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ με rock’n’roll standards. Δείτε το lyric video του «Do you love me “.
• Το καινούργιο προσωπικό του άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου ο τραγουδιστής των Ratt, Stephen Rearcy. Τίτλος του View to a Thrill.
• Το άλμπουμ των Ayreon, Into the Electric Castle θα επανακυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου 2018 σε καινούργια πολυτελή 20th Anniversary έκδοση με καινούργιο Remixed και Remastered από τον by Arjen Lucassen. Η καινούργαι έκδοση θα κυκλοφορήσει σε τριπλό βινύλιο 5-disc Earbook και σε Limited Edition Castle Box Set.
• Λίγες ημέρες μετά τη θριαμβευτική εμφάνισή στους στο Terra Vibe, οι Judas Priest, παρουσίασαν το video για το τραγούδι τους No Surrender μέσα από το τελευταίο studio άλμπουμ τους Firepower.
• Δείτε ακόμα ένα trailer από την επερχόμενη ταινία βασισμένη στη ζωή του Freddie Mercury και στην καριέρα των Queen με τίτλο Bohemian Rhapsody. Η ταινία, που ξεκίνησε το 2010 αλλά μόλις φέτος τελείωσε αφού έγιναν πολλές αλλαγές τόσο στο σενάριο όσο και στο πρόσωπο του πρωταγωνιστή. Τελικά κατέληξαν στον ηθοποιό Rami Malek και η ημερομηνία προβολής της την 2α Νοεμβρίου 2018!

• Ο πρώην κιθαρίστας των Jethro Tull, Martin Barre θα κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου το καινούργιο του άλμπουμ με τίτλο Roads Less Travelled.
Διαβάστε εδώ το προηγούμενο News of the World
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου