NEWS OF THE WORLD (9/6/18)

• Κι ενώ το ένα μετά το άλλο τα συγκροτήματα συνδυάζουν το όνομά τους με μπύρες, κρασιά κι άλλα αλκοολούχα, ο ντράμερ των Def Leppard, Rick Allen σε συνεργασία με την εταιρεία BonSac, παρουσίασε μια σειρά πολυτελών τσαντών.
• Στη συναυλία των Ghost που έγινε στις 31 Μαΐου στο Milwaukee, ένας θεατής έχασε τη ζωή του και η συναυλία διεκόπηκε. Οι διασώστες που βρίσκονταν στον χώρο έκαναν τεχνητή αναπνοή και αμέσως τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου λίγο αργότερα ο θεατής πέθανε από φυσικά αίτια. To συγκρότημα κατάφερε και συγκέτρωσε 6.700$ για να βοηθήσει την οικογένειά του!
• Δείτε το lyric video του τραγουδιού The Secret Of Flight" μέσα από το καινούργιο άλμπουμ των Saxon, "Thunderbolt".
• Οι Venom Inc. το συγκρότημα των Jeff "Mantas" Dunn (κιθάρα) και Anthony "Abaddon" Bray (ντραμς που ήταν από τα αρχικά μέλη των Venom μαζί με τον μπασίστα  Tony "Demolition Man" Dolan, θα κυκλοφορήσουν στις 10 Αυγούστου ένα 10-inch single με τίτλο "War" το οποίο θα περιέχει 3 τραγούδια!
• Έφυγε από τη ζωή ο blues κιθαρίστας Eddy “The Chief” Clearwater εξ αιτίας καρδιακής ανακοπής. Ήταν 83 ετών.
•  Στις 14 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των γερανών Grave Digger με τίτλο "The Living Dead".
• O Rick Wakeman παρουσίασε το δικό του κανάλι στο YouTube (https://rick-wakeman.lnk.to/youtube) όπου μπορείτε να δείτε και να ακούσετε ακυκλοφόρητα  videos απ’ όλη την καριέρα του και το επερχόμενο “Live Portraits” που είναι ταινία με μουσική δική του. Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ  https://rick-wakeman.lnk.to/subscribe
https://rick-wakeman.lnk.to/youtube
 https://rick-wakeman.lnk.to/subscribe
• Επανέρχεται, έστω για λίγο, στους U.D.O. ο ντράμερ Stefan Kaufmann. Ο Kaufmann διετέλεσε ντράμερ των Accept από το 1980 έως το 1994 (μ’ ένα διάλειμμα μεταξύ 1989-1991) ενώ έπαιξε και στους U.D.O. έως και το 2012 οπότε κι αποχώρησε λόγω προβλημάτων με τη μέση του.
• "For The Love Of Metal" είναι ο τίτλος του προσωπικού άλμπουμ του τραγουδιστή των Twisted Sister, Dee Snider. Θα κυκλοφορήσει στις 27  Ιουλίου και την παραγωγή του έκανε ο τραγουδιστής των Hatebreed, Jamey Jasta ενώ μαζί του παίζουν κι οι Howard Jones (πρώην Killswitch Engage), Mark Morton (Lamb of God), Alissa White-Gluz (Arch Enemy), Joel Grind και Nick Bellmore (Toxic Holocaust) και Charlie Bellmore (Kingdom of Sorrow). 

• 11 χρόνια μετά το τελευταίο studio άλμουμ τους Appointment With Death (2007) οι Lizzy Borden επιστρέφουν με κανόύργιο άλμπουμ που τιτλοφορείται My Midnight Things απ όπου μπορείτε να δείτε το video 'My Midnight Things'. Οι στίχοι του μιλούν για τους ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή όμως τους σκεπτόμαστε καθημερινά. Άνθρωποί που η παρουσία τους και η σκέψη του στοιχείωνουν τη ζωή μας! Το My Midnight Things θα κυκλοφορήσει σε  περιορισμένη έκδοση Digipak-CD με bonus tracks, jewelcase-CD, βινύλιο, 180g σε 5 διαφορετικά χρώματα και ειδική έκδοση bundle με το t shirt και το digi cd.

      
Για να διαβάσετε το προηγούμενο News of the World πατήστε εδώ
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου