NEWS OF THE WORLD (28/11/17)

• Ένα πρώτο trailer διάρκειας 16 δευτ. δόθηκε στην δημοσιότητα κι αφορά το ομώνυμο καινούργιο κομμάτι των Judas Priest, Firepower. Προσέξτε ότι κατά τη διάρκεια του video περνά και το εξώφυλλο του καινούργιου άλμπουμ. Διαβάστε εδώ όσες πληροφορίες είναι γνωστές για το καινούργιο άλμπουμ.
• Η κιθάρα, με την οποία ο Bob Dylan έπαιξε σε συναυλίες τη δεκαετία του 1970 πουλήθηκε από τον οίκο δημοπρασιών Heritage Auctions έναντι 396.500 £. Σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών, ο Dylan έπαιξε με τη συγκεκριμένη κιθάρα στη συναυλία για το Bangla Desh στη Νέα Υόρκη, το 1971 και στην περιοδεία του, Rolling Thunder Revue από τον Οκτώβριο του 1975 έως τον Μάιο του 1976. Η κιθάρα πουλήθηκε από τον Larry Krung που ήταν ο επισκευαστής των μουσικών οργάνων του τραγουδιστή. Η αρχική απόδειξη αγοράς του 1977 δείχνει ότι ο Krung την είχε αγοράσει από τον Dylan έναντι 500$.
• Τον Ιούλιο του 2017, 86 αντικείμενα, ανάμεσά τους προσωπικά ημερολόγια, δύο ζευγάρια γυαλιά, ένα σημειωματάριο και μια ταμπακιέρα του John Lennon βρέθηκαν στο Βερολίνο, κλεμμένα από  το 2006 πρώην σοφέρ της Yoko Ono, που για την ώρα  κρύβεται στην Τουρκία. Ο Koral Karcan o άνθρωπος που φέρεται να έκανε την κλοπή, ήταν ο προσωπικός οδηγός της χήρας του τραγουδιστή μεταξύ 1995 και 2006 οπότε η Ono έπεσε θύμα ληστείας στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια της οποίας εκλάπησαν διάφορα αντικείμενα του Lennon. Το 2007, ο Karcan είχε καταδικαστεί στις ΗΠΑ σε φυλάκιση 60 ημερών γιατί προσπάθησε να αποσπάσει χρήματα εκβιάζοντας την Yoko Ono.
• Μέσα στο απόηχο της απώλεια του Malcolm Young είχαμε και το θάνατο του πρώην οργανίστα των Hawkwind, Hichael Davies. Ο Davies έπαιξε στο αγγλικό συγκρότημα το διάστημα 1969 -1973 κι εμφανιζόταν στους δίσκους με τα ονόματα "DikMik" και "Dik Mik"κι έπαιξε στους δίσκους Hawkwind(1970),  In Search of Space (1971), Doremi Fasol Latido(1972) και The Space Ritual(1973).
• Προσωπικό άλμπουμ ετοιμάζει ο τραγουδιστής των Answer, Cormac Neeson. Τίτλος του The White Feather και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.  Κι ο τραγουδιστής των Alter Bridge, Myles Kennedy ετοιμάζει το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει με τίτλο "Year Of The Tiger" την άνοιξη του 2018.
     • Δείτε το επίσημο trailer για την ευρωπαϊκή περιοδεία "Τhe Legacy Of The Beast European Tour 2018" των Iron Maiden η οποία θα περάσει και από την Ελλάδα, στις 20 Ιουλίου 2018 στο πλαίσιο του Rockwave Festival!
• Τιμώντας τον εαυτό του, ο James Hetfield παραδέχτηκε ότι δεν ήταν 100% υπέρ των κυκλοφοριών των άλμπουμ "Load" και"Reload" των Metallica. Από την άλλη πλευρά ο ίδιος υπογραμμίζει ότι στήριξε και τα δύο albums με όλες του τις δυνάμεις. Στη σχετική συνέντευξή του αναφέρει ότι τα δύο αυτά άλμπουμ αντικατόπτριζαν τους Lars Ulrich και Kirk Hammett που επέμεναν πολύ για την ηχογράφησή τους, αν κι ο ίδιος δεν ήταν πεπεισμένος ότι έπρεπε να πάρουν αυτή την κατεύθυνση.
• 7.000 αντίτυπα πούλησε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αμερική το Greatest Hits του Tom Petty. Αντίθετα η deluxe έκδοση του Master of Puppets των  Metallica ξεπέρασε τα 16.300 αντίτυπα, το Hardwired...To Self Destruct - Metallica 3.511, το Touble No More: The Bootleg Series, Vol. 13: 1979-81 - Bob Dylan 3.400 και το Concrete and Clay - Foo Fighters 3.300 πάντα σε φυσική μορφή cd και βινυλίου.



ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
NEWS OF THE WORLD



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου