NEWS OF THE WORLD (22/11/17)

• Το 6ο προσωπικό άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου ο κιθαρίστας των Aerosmith, Joe Perry με τίτλο Sweetzerland Manifesto. Θα περιέχει 10 τραγούδια, όλα καινούργια, εκτός του κλασικού "Eve Of Destruction" όπου ντραμς παίζει ο Johnny Depp. Στο Sweetzerland Manifesto συμμετέχουν σαν guest γνωστά ονόματα όπως οι Robin Zander (Cheap Trick), David Johansen (New York Dolls), Terry Reid Zak Starkey ντραμς κι οι γιοι του, Tony και Roman (στο τραγούδι «Spanish Sushi».
• Ο κιθαρίστας των King’s X, Ty Tabor θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιανουαρίου το νέο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο "Alien Beans".
• Ο βραζιλιάνος ντράμερ Marcus Castellani κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και αντικαθιστά τον Donnie Hamzik στο καρεκλάκι του ντράμερ των Manowar. Ο Castellani έπαιζε στο tribute συγκρότημα Kings of Steel.
• Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη περιοδεία των Day of Errors του συγκροτήματος του πρώην ντράμερ των Black Sabbath, Bill Ward καθώς χρειάστηκε να εισαχθεί επειγόντως σε νοσοκομείο λόγω καρδιακών προβλημάτων.
• Δείτε το trailer των Hammerfall για την επετειακή έκδοση του "Glory To The Brave - 20 Year Anniversary Edition" που θα κυκλοφορήσει την 1η Δεκεμβρίου.
• Δύο παλαιότερα άλμπουμ των Anthrax θα επανακυκλοφορήσουν στις 22 Δεκεμβρίου σε cd αλλά και σε βινύλιο. Πρόκειται για το άλμπουμ "We've Come For You All" που είχε πρωτοκυκλοφορήσει το 2003 κι ήταν το τελευταίο studio άλμπουμ με τραγουδιστή τον John Bush και τη συλλογή "The Greater Of Two Evils" (2004) που περιέχει τραγούδια της πρώτης περιόδου του συγκροτήματος που τότε είχαν ερμηνευτή από τους Neil Turbin και Joe Belladona.
• Καταιγιστικό είναι το καινούργιο τραγούδι των Sorrows Path με τίτλο Fantasies Will Never Die από το καινούργιο άλμπουμ τους "Touching Infinity".
• Σε συνέντευξή της η Lita Ford δήλωσε ότι δεν άλλαξε γνώμη που μίλησε για τη βίαιη συμπεριφορά του Tony Iommi απέναντί της όταν είχαν σχέση μαζί. Στην αυτοβιογραφία της "Living Like A Runaway: A Memoir" η Lita Ford έκανε αναφορά σε δύο βίαια γεγονότα από τον Tony προς αυτήν μιλώντας και για χρήση ναρκωτικών εκ μέρους του. Παρ’ όλα αυτά στο τέλος χρυσώνει το χάπι λέγοντας παραμένει ο Iommi είδωλο γι αυτήν κι η μουσική του παραμένει αξεπέραστη!
• Ο κιθαρίστας των Gotthard, Leo Leoni κι ο τραγουδιστής των Lords of Black και Rainbow, Ronnie Romero σχημάτισαν τους Coreleoni με τη συμμετοχή των Hena Habegger στα ντραμς, Jgor Gianola στην κιθάρα και Mila Merker στο μπάσο. Το πρώτο άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο του 2018 και θα περιλαμβάνει κομμάτια των Gotthard που δεν είναι γνωστά καθώς κι ένα καινούργιο με τίτλο "Walk On Water".
• Καινούργιο τραγούδι από τους Black Country Communion με τίτλο "Over My Head" και προέρχεται από το καινούργιο άλμπουμ τους "BCCIV".



ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  NEWS OF THE WORLD










Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου