TOP OF THE BILL (14/4/17)

• O Tony Iommi μιλώντας στο NBC News είπε ότι μιξάρει τον ήχο της τελευταίας εμφάνισης των Black ;Sabbath στο Birmingham για να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017."Στην πραγματικότητα θα είναι ένα ντοκιμαντέρ. Αυτό που κάνω εγώ είναι να ακούω αυτό που γράψαμε» δήλωσε.
• Έτοιμο είναι το καινούργιο προσωπικό άλμπουμ του κιθαρίστα του Bruce Springsteen, Steven Van Zandt. Τίτλος του Soulfire και θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου.
• Καινούργιο προσωπικό δίσκο θα κυκλοφορήσει στις 21 Απριλίου, ο πρώην τραγουδιστής των Τoto, Bobby Kimbal. Τίτλος του "We’re Not In Kansas Anymore" και συμμετέχει κι ο Derek Sherinian (Dream Theater, Black Country Community).
• Τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει το τέταρτο άλμπουμ των Black Country Communion που αποτελούνται από τους Jason Bonham ντραμς, Derek Sherinian πλήκτρα, Joe Bonamassa κιθάρα/τραγούδι και Glenn Hughes μπάσο, τραγούδι.
• Ο μπασίστας των Korn, Reginald "Fieldy" Arvizu δεν θα μπορέσει να παίξει στην επερχόμενη περιοδεία του συγκροτήματος στη Νότια Αμερική και στη θέση του θα είναι ο 12χρονος (!!!) γιος του Robert Trujillo, Tye. Φαντάσου τώρα ο μικρός να παίζει καλύτερα από τον Avrizu!
• Δείτε το καινούργιο video των Firewind για το καινούργιο τραγούδι τους “Lady Of 1000 Sorrows" από το άλμπουμ τους "Immortals". Το video σκηνοθετήθηκε και γυρίστηκε από τον Παναγιώτη Κουντουρά.
• Προσωπικό instrumental σχήμα έχει ο κιθαρίστας των Fates Warning, Jim Matheos. Ονομάζονται Tuesday The Sky και στις 30 Ιουνίου θα κυκλοφορήσουν το άλμπουμ με τίτλο"Drift". Μαζί του οι Lloyd Hanney ντραμς, Kevin Moore πλήκτρα κι Anna-Lynne Williams φωνητικά.
• Αλήθειες είπε ο Biff Byford, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου «γιατί  οι Saxon δεν έγιναν ποτέ μεγάλοι εμπορικά σαν τους Iron Maiden». «Πιστεύω πως οι Iron Maiden είχαν μια πολύ ομάδα ανθρώπων δίπλα τους, την οποία προφανώς έχουν ακόμα- κι αυτό ήταν που τους έκανε καλύτερους. Δεν νομίζω να είχαν δίπλα τους ανθρώπους του στυλ “μάλιστα κύριε”, τέτοιους ανθρώπους που είχαμε εμείς γύρω μας και χαθήκαμε λίγο προσπαθώντας να γράψουμε και να ηχογραφήσουμε τα τραγούδια μας. Τα πράγματα θα ήταν καλύτερα αν είχαμε κοντά μας μια ομάδα που ξέρει να κερδίζει. Αυτό που λέω δεν έχει να κάνει σε σχέση με τη μουσική και τα τραγούδια αλλά πρέπει να έχεις τα σωστά άτομα κοντά σου, τη σωστή στιγμή. Δούλεψαν πολύ στην Αμερική κι εμείς είχαμε  τη μισή επιτυχία από αυτούς, όμως στην Ευρώπη ίσως να ήμασταν καλύτεροι».


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ TOP OF THE BILL


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου