TOP OF THE BILL (11/4/17)

• Στο περιθώριο της εμφάνισης και βέβαια εισόδου των Journey στο Rock’n’Roll Hall of Fame, o πρώην τραγουδιστής του συγκροτήματος Steve Perry δήλωσε ότι ετοιμάζει προσωπικό άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2017. Περιέγραψε το άλμπουμ σαν μια καταγραφή των προσωπικών συναισθημάτων του αλλά και σαν μια καθαρτήρια καταγραφή όσων έζησε τα τελευταία χρόνια. “Συνάντησα ένα πρόσωπο το οποίο ερωτεύτηκα και 4 χρόνια αργότερα πέθανε από καρκίνο του μαστού». Το τελευταίο προσωπικό του άλμπουμ ήταν το For the love of Strange Medicine (1994), ενώ τελευταίο άλμπουμ που ηχογράφησε με τους Journey ήταν το Trial by fire (1996).
• Τέσσερα πρώην μέλη των Ghost, υπέβαλαν μήνυση κατά του τραγουδιστή και ιδρυτή του συγκροτήματος Ghost, Tobias Forge (γνωστός και ως Papa Emeritus), για  παρακράτηση κερδών. Οι τέσσερεις μουσικοί διαφωνούν με το ποσό που εισέπραξαν από τις πωλήσεις των δίσκων και από τις περιοδείες του συγκροτήματος.
• Στις 2 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ του Jorn με τίτλο "Life On Death Road". Μαζί του οι Mat Sinner μπάσο (Primal Fear/Sinner/Kiske-Somerville), Alessandro Del Vecchio πλήκτρα (Hardline, Revplution Saints), Francesco Iovino ντραμς (Primal Fear) και Alex Beyrodt κιθάρες(Primal Fear, Voodood Circle).
• Δείτε το Video των Leatherwolf για το τραγούδι τους "Kill And Kill Again" με σκηνές από την εμφάνισή τους στο Keep It True (2015) στο Lauda-Königshofen της Γερμανίας. Η παραγωγή κι η μίξη του τραγουδιού έγινε από τον Chris Tsangarides, ενώ στη σημερινή σύνθεση των Leatherwolf μαζί με τους Michael Olivieri (τραγούδι), Dean Roberts (ντραμς), Rob Math (κιθάρα) και Patrick Guyton (μπάσο), έχει προσςτεθεί κι ο κιθαρίστας Joey Tafolla (Jag Panzer). Το καλοκαίρι το αμερικάνικο συγκρότημα θα εμφανιστεί στην Ευρώπη  με την περιοδεία Hair Metal Heaven μαζί με τους TNT, House of Lords, D-A-D, Hardline και Danger Danger!
• Ακούστε το καινούργιο τραγούδι του Mark Slaughter, "Hey You" από το επερχόμενο άλμπουμ του "Halfway There".
• Αποχώρησε για οικογενειακούς λόγους από τους Airbourne ο κιθαρίστας David Roads κι αντικαταστάθηκε από τον Harri Harrison (Palace of King).
• Σ΄ενα προηγούμενο Top of the Bill σάς είχαμε παρουσιάσει το καινούργιο τραγούδι των Warrant  σε audio μορφή. Δείτε το Video για το  "I Think I'll Just Stay Here And Drink", διασκευή παλαιότερης επιτυχίας του μεγάλου της country, Merle Haggard. Το video έχει πολύ ενδιαφέρον γιατί περιέχει σκηνές από rodeo.
• Σε συνέντευξή του ο George Lynch είπε ότι μέσα στο 2018 θα κυκλοφορήσει ένα νέο live άλμπουμ από τους Dokken με τρία νέα κομμάτια. Δεν έκανε περισσότερες πληροφορίες γνωστές ενώ κι το συγκρότημα του, οι Lynch Mob ετοιμάζουν ένα live κι ένα DVD.




ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ TOP OF THE BILL


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου