DAZED AND CONFUZED (31/8/16)

• Για ένατη φορά οι αμερικανικές αρχές αρνήθηκαν το αίτημα αποφυλάκισης του δολοφόνου του John Lennon, Mark Chapman.  Ο 61χρονος σήμερα  Chapman, το Δεκέμβριο του 1980 σκότωσε έξω από το σπίτι του χωρίς καμία αιτία τον John Lennon κι έκτοτε εκτίει ισόβια. Το Δεκέμβριο του 2000 συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από τη φυλάκισή του, κάτι που σήμαινε ότι είχε πλέον τη δυνατότητα να ζητήσει να αποφυλακιστεί υπό όρους. Ωστόσο, όλα τα αιτήματα που έχει υποβάλει από τότε έχουν απορριφθεί. Το 10o αίτημα αποφυλάκισης είναι ήδη προγραμματισμένο να εξεταστεί τον Αύγουστο του 2018.
• 'Εληξε η ψηφοφορία σχετικά με πιο από τα συγκροτήματα  που έχουν παίξει πολλές φορές στην Ελλάδα σάς έχει ικανοποιήσει όσες φορές κι αν το είδατε. Νικητές βγήκαν οι Iron Maiden με 22%, ακολούθησαν σε απόσταση αναπνοής οι Saxon με 21% και τρίτοι οι Metallica με 14%. Στις υπόλοιπες θέσεις ακολούθησαν οι Motorhead με 12%, Scorpions με 11%, Iced Earthμε 6% κ.α. 'Ηδη αναρτηθεί η καινούργια ψηφοφορία με θέμα τη χρήση ολογράμματος για καλλιτέχνες που έχουν φύγει από τη ζωή.


 •  Το τρίτο τους άλμπουμ έχουν έτοιμο οι Black Star Riders. Τίτλος του "Heavy Fire" και θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2017. Ήδη το συγκρότημα των Ricky Warwick, Scott Gorham, Damon Johnson, Robert Crane και Jimmy DeGrasso έχουν ανακοινώσει 16ήμερη περιοδεία στην Μ.Βρετανία μαζί με τους Gun, Amorettes και Backyard Babies.
• Δείτε το δολοφονικό video των Lordi για το καινούργιο τραγούδι τους Hug You Hardcore από το επερχόμενο καινούργιο άλμπουμ τους Monstereophonic: Theaterror Vs Demonarchy.
• O Dave Lombardo είναι μέλος των επανασυνδεδεμένων Misfits και θα παίξει μαζί τους στην αμερικάνικη περιοδεία τους το Σεπτέμβριο. Οι εμφανίσεις τους παίρνουν μεγαλύτερη διάσταση αφού οι Glenn Danzig, Jerry Only και Doyle Wolfgang Von Frankenstein θα ξαναπαίξουν μαζί για πρώτη φορά από το 1983 με τον Lombardo στα τύμπανα.
• Σύμφωνα με δηλώσεις του Glenn Hughes, ο πρώην μπασίστας των Deep Purple, απέρριψε  πρόταση του Ritchie Blackmore να συμμετάσχει στους καινούριους Rainbow! «Ο Ritchie μου ζήτησε να παίξω μαζί του, αλλά όταν έμαθα ότι ήθελε να χρησιμοποιήσει έναν άγνωστο τραγουδιστή, αρνήθηκα». Του είπα «εγώ δεν θα συμμετάσχω. Το έκανα με τον Coverdale και ήταν καλό. Δεν θέλω να το ξανακάνω».
• Πριν μερικές εβδομάδες έγινε γνωστό ότι ο 72χρονος Μικ Τζάγκερ περιμένει το όγδοο παιδί του από την 29χρονη σύντροφό του, μπαλαρίνα, Melanie Hamrick, με την οποία έχει σχέση για δυο  περίπου χρόνια. Το ζευγάρι έχει κάνει ειδική συμφωνία για το μεγάλωμα του παιδιού τους, καθώς ο Jagger δήλωσε ότι δεν πρόκειται να παντρευτούν και θα δίνει στη μητέρα του παιδιού 11.400 λίρες το μήνα μέχρι τα 18 του χρόνια, δηλαδή μέχρι να ενηλικιωθεί θα έχει πάρει το ποσό τον 2.5 εκατομμυρίων λιρών, και επίσης θα της αγοράσει σπίτι, όπου κι αν επιλέξει να ζήσει.

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου