STAIRWAY TO THE STARS (11/4/16)

• Στην συναυλία των Guns’n’Roses στο Las Vegas, στη σκηνή ανέβηκε ο Sebastian Bach των Skid Row όπου τραγούδησε το "My Michelle" με τον Axel να κάνει φωνητικά καθισμένος στο θρόνο που εγκαινίασε ο Dave Grohl όταν είχε σπάσει το πόδι του!
• Το KeyFest ετοιμάζει ο οργανίστας των Dream Theater, Jordan Rudess. Θα διεξαχθεί από τις 18 έως και 22 Ιουλίου στη Ν. Υόρκη και θα συμμετάσχουν γνωστοί κι άγνωστοι οργανίστες. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν τέλος Απριλίου.
• Στις 24 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των γερμανών βετεράνων Paradox. Τίτλος του "Pangea" και είναι το 70 άλμπουμ στην 30ετή καριέρα τους!
• O κιθαρίστας και τραγουδιστής των Y&T , Dave Meniketti ανακοίνωσε την αντικατάσταση του μπασίστα Brad Lang με τον Aaron Leigh (Frank Hannon Band) λόγω προσωπικού προβλήματος του Lang.
• Ο Jon Lord (58%) αναδείχθηκε εύκολα πρώτος στη ψηφοφορία σχετικά με τον καλύτερο οργανίστα του classic/progressive. Ακολούθησε ο Rick Wright (Pink Floyd 15%), Ken Hensley (12%), Keith Emerson (6%), Βαγγέλης Παπαθανασίου (6%) και Rick Wakeman (4%). Ήδη αναρτήθηκε η καινούργια ψηφοφορία με θέμα «Ποια συναυλία που χάσατε στο παρελθόν, θα θέλατε να είχατε δει» 
•  Σύμφωνα με το TMZ.com, ο τραγουδιστής των Motley Crue, ανακρίθηκε από την αστυνομίας μετά από επίθεση σε γυναίκα σε ξενοδοχείο του Las Vegas! Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 7 Απριλίου, όταν μια γυναίκα πλησίασε τον ηθοποιό Nicolas Cage και του ζήτησε αυτόγραφο. Ο Vince ότι πέρασε πίσω της, την έπιασε από τα μαλλιά και την πέταξε στο έδαφος! Αμέσως ο Nicolas Cage προσπάθησε να κρατήσει τον Vince Neil και του φωνάζει να ηρεμήσει, ενώ κι οι δύο τους είναι υπό την επήρεια αλκοόλ.
• Δείτε το video των W.A.N.T.E.D. για το τραγούδι τους  "Something to do with you" από το άλμπουμ τους « God's Best Sinners».
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου