H ZHNA ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ

Σε σωσα....
Το κανάλι NBC σκοπεύει να επαναφέρει τη διάσημη σειρά των 90s «Xena – The Warrior Princess» προσαρμοσμένη στα σημερινά δεδομένα. Ο παραγωγός της σειράς, ο Javier Grillo-Marxuach αποκάλυψε μέσω ενός Q&A στο Tumblr μια λεπτομέρεια για τη νέα «Ζήνα", η οποία θα καθορίσει και τη σειρά:
    «Η νέα “Ζήνα” θα είναι μια πολύ διαφορετική σειρά, φτιαγμένη για πολύ διαφορετικούς λόγους και δεν υπάρχει λόγος να επαναφέρουμε την παλιά Ζήνα. Η καινούργια σειρά  θα παρουσιάζει τον τρόπο που βλέπει τον κόσμο και δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να μάθετε τι τρόπος είναι αυτός, αν ψάξετε λίγο» συμπλήρωσε. Και βέβαια όλοι όσοι έχουμε δει έστω κι ένα επεισόδιο από τη σειρά έχουμε καταλάβει ότι η γενναία πολεμίστρια είναι λεσβία. Και μάλιστα το είχε δηλώσει η πρωταγωνίστρια της σειράς Lucy Lawless (καμία σχέση με τον Blackie Lawless κι ας μοιάζουν τόσο) ότι η λογική που επικρατούσε στα γυρίσματα, έδειχνε τη Ζήνα σαν λεσβία. Πάντα στο πλευρό της είχε την πιστή φίλη και πολεμίστρια Γαβριέλα, η οποία ξεκίνησε ως μια αθώα και φοβισμένη παρθένα για να γίνει στην πορεία ικανή πολεμίστρια, πριγκίπισσα των Αμαζόνων και στην πορεία βασίλισσά τους. Να σημειώσουμε ότι η Γαβριέλα μιλούσε άπταιστα ελληνικά (σ.σ. στο έργο!). Οι δύο πολεμίστριες ήταν αχώριστες και έτρεφαν μια μεγάλη συμπάθεια η μία για την άλλη, που ήταν παρεξηγήσιμη. Αυτή η παρεξήγηση θα φύγει από τη νέα σειρά και η Xena θα ξεδιπλώσει το λεσβιακό σεξουαλικό ταμπεραμέντο της. Παρ' όλα αυτά, δεν ξέρουμε αν θα την ενσαρκώσει η ίδια ηθοποιός (Lucy Lawless), ενώ δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την ανεκδιήγητη σειρα «Ηρακλής» με τον Kevin Sorbo στον ομώνυμο ρόλο. Μια σειρά που σίγουρα υπολοιπόταν της "Xena", τόσο λόγω φτωχού σεναρίου όσο κι ασύληπτης ιστορικής παραποίησης. Xena και πάλι Xena.  
Σίγουρα εκείνο που δεν ξέρετε είναι ότι η Lucille Frances "Lucy" Lawless γεννήθηκε στη Ν.Ζηλανδία, είναι σήμερα 52 ετών και η πιο γνωστή σειρά ή έργο που έχει παίξει είναι η Xena - Warrior Princess. Όπως διαβάσατε πιο πάνω, δεν έχει καμία σχέση με τον Blackie Lawless αν και μουσικά έχει κάνει προσπάθειες παίζοντας σε musical, ενώ και στη σειρά Xena, έχει τραγουδήσει και μάλιστα δικές της συνθέσεις. Το 1988 σε ηλικία 19 ετών έμεινε έγκυος από τον τότε συντροφό της τον οποίον παντρεύτηκε και χώρισε το 1995. Τρία χρόνια αργότερα παντρεύτηκε τον Robert Tapert κι απέκτησε 2 γιούς.
16/3/16
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. Την Lucy Lawless μπορεί να την δει κάποιος και στην σειρά "Spartacus" που υπάρχει στο Νετφλιξ.Έτσι να μας φύγει η μαγκιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή