STAIRWAY TO THE STARS (16/12/15)

• Το αυτοκίνητο της Janis Joplin, μια Porsche 356C Cabriolet του 1965, πουλήθηκε σε δημοπρασία αντί του ποσού των $1.76!! Όπως βλέπετε από τη φωτογραφία, το αυτοκίνητο είναι βαμμένο μετά από επιθυμία τηςJoplin σε έντονα ψυχεδελικά χρώματα, για να το κάνει να ξεχωρίζει .
• Η συναυλία που δόθηκε προς τιμήν του μεγάλου George Harrison, με πολλές συμμετοχές θα κυκλοφορήσει στις 26 Φεβρουαρίου με τίτλο George Fest: A Night to Celebrate the Music of George Harrison σε 2cd/dvd, 2cd/Blu-ray, 3πλό LP 180γρ και ψηφιακά. Η συναυλία είχε δοθεί τον Σεπτέμβριο του 2014 στο Fonda Theater του  Los Angeles και συμμετείχαν οι Brian Wilson, Ian Astbury, Norah Jones, Flaming Lips, Black Rebel Motorcycle Club, Ann Wilson (Heart), Dhani Harrison (o γιός του), Perry Farrell, “Weird Al” Yankovic κ.α.
• Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια επανεμφάνισης του David Lee Roth με τους Billy Sheehan , Greg Bissonette και Steve Vai, δηλ. την σύνθεση με την οποία ηχογράφησαν το άλμπουμ “Eat them and Smile” το 1986 (No4, U.S.A.), ο Roth βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτή την επανασύνδεση. Η πρώτη προσπάθεια είχε γίνει στις 25 Νοεμβρίου με τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την κυκλοφορία του άλμπουμ, αλλά η πυροσβεστική δεν είχε δώσει άδεια για να γίνει η συναυλία λόγω μεγάλης συγκέντρωσης κόσμου! Με την ίδια σύνθεση δηλ. Roth, Billy Sheehan , Greg Bissonette και Steve Vai, είχαν ηχογραφήσει και το άλμπουμ Skyscraper (1988).
• Καινούργιο άλμπουμ, το 8ο προσωπικό του ετοίμασε ο Blaze Bayley (πρώην τραγουδιστής των Iron Maiden/Wolfsbane). Τίτλος του "Infinite Entanglement" και θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο.
• Μιλώντας στο  "Rich Davenport's Rock Show", o Ritchie Blackmore δήλωσε ικανοποιημένος με τη έως τώρα ζήτηση των εισιτηρίων των τριών συναυλιών του (σ.σ. εξαντλήθηκαν αμέσως) κι αν όλα εξελιχθούν καλά θα υπάρξουν και άλλες συναυλίες των Rainbow! Πρόσθεσε, δε, ότι οι Blackmore's Night θα συνεχίσουν να υπάρχουν.
• Ο ντράμερ των Poison, Rikki Rocket διαγνώστηκε με καρκίνο στη γλώσσα και ήδη έχει ολοκληρώσει 9 γύρους χημειοθεραπείας και επτά βδομάδες ακτινοβολίας. Το Φεβρουάριο θα κάνει καινούργιες εξετάσεις για να δουν οι γιατροί την πορεία της υγείας του. Ο όγκος που βρέθηκε στη γλώσσα του Rockett και είναι ίδια περίπτωση με αυτές των Bruce Dickinson, Tom Hamilton και Michael Douglas. Περαστικά!
 Δείτε το video των Motorhead για το τραγούδι τους "When The Sky Comes Looking For You" από το άλμπουμ Bad Magic.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου