STAIRWAY TO THE STARS (17/10/15)

• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο John Berg, Δ/ντης καλλιτεχνικού τμήματος της Columbia Records και υπεύθυνος για ορισμένα από τα καλύτερα εξώφυλλα της εταιρείας, όπως το Born to Run, του Bruce Springsteen, το Greatest Hits  του Bob Dylan αλλά και των Santana (σ.σ με το περιστέρι) ή το λογότυπο των Chicago. Η αιτία θανάτου ήταν η πνευμονία, ενώ ο Berg είχε κάνει πολλές εκθέσεις αλλά χαρακτηριστικότερη ήταν η φράση του:” Ποτέ δεν είχα στυλ ή ακολουθούσα τη μόδα. Απλά έκανα αυτό που μού άρεσε». Στη φωτογραφία μια σύνθεση από εξωφυλλά του.
• Στα μαλακά έπεσε ο ντράμερ των Journey, Deen Castronovo, αφού μετά την ομολογία του ότι πραγματικά υπήρξε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας αλλά και παρενόχλησης κι απειλή κατά της ζωής, το δικαστήριο του Salem του επέβαλε τετραετή φυλάκιση με αναστολή. Πάντως τα πρόγματα δεν είναι τόσο απλά γιατί ο Castronovo πρέπει να  παρακολουθήσει ειδικές συνεδρίες για την οικογενειακή βία αλλιώς κινδυνεύει να του επιβληθεί πενταετής κάθειρξη χωρίς αναστολή.
•"Θα επανέλθω πριν το καταλάβετε...θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από μία καρδιακή προσβολή για να με ρίξει κάτω" έγραψε ο Rossington στο facebook, ευχαριστώντας τους fans των Lynyrd Skynyrd για τα μηνύματα και τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση μετά από την καρδιακή προσβολή που είχε πριν από λίγες μέρες.
• Το πρώτο πολύ καλό άλμπουμ των Black Crowes (1990) "Shake Your Money Maker" θα επανακυκλοφορήσει στις 4 Δεκεμβρίου σε βινύλιο 180γρμ.
• 4 χρόνια μετά την κυκλοφορία του "Rockaholic" οι Warrant συζητούν με τον παραγωγό Michael Wagener για να ηχογραφήσουν τα καινούργια τραγούδια τους. Κάτι που θα συμβεί, αν συμβεί, το 2016.
• Κι εκεί που οι φήμες για την επανασύνδεση των Guns’n’Roses είχαν σταματήσει, ήλθε το πορτογαλικό μουσικό περιοδικό Blitz, να …διαδώσει ότι το μεγάλο αμερικάνικο συγκρότημα θα είναι headline σ’ ένα festivals που θα γίνει στην Πορτογαλία το καλοκαίρι του 2016.  Αν δεν ανακοινωθεί από τον ίδιο τον Axel δεν πιστεύουμε τίποτε…
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου