JUSTICE OF LEGAL OF ANΩRIMOI ΣΤΙΣ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ AN CLUB

Joined by special forces: MINDTHREAT & CEMETERY DANCE
Live στο An Club (Σολωμού 13-15)
Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015
Πόρτες: 20:00 - Είσοδος: 7€

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το έτος 2015, ο κόσμος βρισκόταν στο χείλος της καταστροφής. 16χρονα κορίτσια ξεγυμνώνονταν στο facebook, επιφανείς άνθρωποι ζούσαν μέσα από selfies και ο ανήλεος Γκοτζίλας ετοιμαζόταν να κάνει την Ελλάδα μια χαψιά. Μέσα από την καταστροφή, τη σαπίλα, τη νοθρώτητα και την παρακμή, μία ομάδα έξι ανθρώπων είχε ένα όραμα.
Ο κόσμος έπρεπε να σωθεί κι ας μην το άξιζε. Οι ισορροπίες είχαν διαταραχθεί και αυτοί έπρεπε να τις επαναφέρουν. Ήταν έξι μα είχαν τη δύναμη εξακοσίων. Ήταν λίγοι, μα μιλούσαν στην καρδιά πολλών. Με τις πράξεις τους, με τη μουσική τους, με την ίδια τους την ύπαρξη.
Είναι εδώ για να σώσουν τον κόσμο παλεύοντας ενάντια στις δυνάμεις του κακού. Είναι εδώ για να φέρουν πίσω τη χαμένη ελπίδα και τα σβησμένα χαμόγελα. Είναι αρκετά ώριμοι για κάτι τέτοιο, μα επιεικώς Ανώριμοι για οτιδήποτε άλλο. Είναι οι “Justice League of ANΩRIMOI”.
Σε αυτόν τον αέναο αγώνα υπέρ του δικαίου, θα τους συνοδεύσουν οι rock’n’roll superheroes Mindtreat και Cemetery Dance. Γίνετε μάρτυρες μιας μάχης που θα κρατήσει για πάντα. Let there be justice!

LINKS:
•    www.anorimoi.com
•    www.facebook.com/anorimoi
•    www.facebook.com/mindthreat
•    www.cemeterydance.gr
•    www.facebook.com/cem.dance
•    www.facebook.com/3plabgr
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου