ΣΤΙΣ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ SISTERS OF MERCY ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΊΣΩ (ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ) ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

Μετά τη ανακοίνωση της ματαίωσης της συναυλίας των Sisters Of Mercy (διαβάστε εδώ τους λόγους και την σχετική ανακοίνωση), σήμερα ανακοινώθηκε η νέα ημερομηνία τέλεσης της συναυλίας σε νέο μεγαλύτερο χώρο, αφού τα εισιτήρια για το club της Ιεράς Οδού είχαν σχεδόν εξαντληθεί.
Οι Sisters Of Mercy θα εμφανιστούν την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στο Gazi Music Hall, σ’ ένα χώρο μεγαλύτερο κι ακριβώς απέναντι από τον προηγούμενο (Ιερά Οδός 7-13, Γκάζι, 400 μέτρα από τον Σταθμό Μετρό "Κεραμεικός").
Όσα εισιτήρια έχουν ήδη προπωληθεί εξακολουθούν να ισχύουν κανονικά ενώ η διάθεσή τους συνεχίζεται, προς 27 ευρώ, τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ιανός, Reload, Media Markt και το https://www.viva.gr/ticke…/…/iera-odos/the-sisters-of-mercy/
Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 30 ευρώ.Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Mani Deum, ένα από τα πλέον ανερχόμενα groups της εγχώριας σκηνής! Αύριο, θα υπάρξει ανακοίνωση για όσους επιθυμούν, για οποιονδήποτε λόγο, να επιστρέψουν τα εισιτήριά τους.
Όσον αφορά στην επιστροφή των εισιτηρίων, για τους κατόχους που το επιθυμούν, θα ισχύσουν τα εξής:
Όσοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους από το www.viva.gr και τα συνεργαζόμενα με αυτό σημεία προπώλησης (Καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ιανός, Reload, Media Markt) μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210 3468576 και το email cancelsistersofmercy@gmail.com, από τη Δευτέρα 26 μέχρι και το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και από τις 10:00 μέχρι τις 17:00, για να ενημερωθούν για τον τρόπο ακύρωσης των εισιτηρίων και την επιστροφή των χρημάτων τους. Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και αριθμός παραγγελίας είναι απαραίτητα.
Όσοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους από το Ticket House (Πανεπιστημίου 42, τηλ. 2100 3608366), μπορούν να περάσουν από το κατάστημα, από το Σάββατο 24 μέχρι το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, να τα επιστρέψουν και να πάρουν άμεσα τα χρήματά τους πίσω. ‘Ωρες λειτουργίας: Τρίτη – Παρασκευή 10:00 – 18:30, Σάββατο 10:00 – 16:30.
Αιτήματα ακυρώσεως / επιστροφής εισιτηρίων δεν θα γίνονται δεκτά μετά το Σάββάτο 31/10.

Η ανακοίνωση για τη νέα ημερομηνία στο official site των Sisters Of Mercy:
http://www.the-sisters-of-mercy.com/news/livenews.shtml
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου