STAIRWAY TO THE STARS (23/10/15)

• Κι ενώ οι φήμες για την επανασύνδεση των Guns’n’Roses δεν λένε να κοπάσουν, κι όλοι περιμένουμε να ακούσουμε τα ευχάριστα, βγήκε ο Slash και δήλωσε… το αδήλωτο: «Το 90% του τρίτου άλμπουμ των Slash Feat. Myles Kennedy and the Conspirators είναι έτοιμο και αρχές του 2016 μπαίνουμε studio και ηχογραφούμε. Το συγκρότημα βρίσκεται σε πολύ καλή περίοδο δημιουργικότητας και ανυπομονούμε να ηχογραφήσουμε». Μας υποχρέωσες!!!!
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ο Frank Watkins , πρώην μπασίστας των Obituary μετά από μάχη με τον καρκίνο.
• Το 6ο τους άλμπουμ με τίτλο "Anarchytecture" θα κυκλοφορήσουν στις 15 Ιανουαρίου οι Skunk Anansie σε παραγωγή του Tom Dalgety . Το "Anarchytecture"θα διαδεχτεί το "Black Traffic" (2012) με τη σύνθεση του συγκροτήματος να είναι Skin τραγούδι, Ace κιθάρα, Cass μπάσο και Mark Richardson ντραμς. Το αγγλικό συγκρότημα σχηματίστηκε το 1994 και τα τραγούδια τους ("Charity", "Hedonism", "Selling Jesus", "I Can Dream" και "Weak")  χαρακτηρίζονται από την ξεχωριστή φωνή της Skin. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι οι Skunk Anansie γνώρισαν τη δεκαετία του ’90 μεγάλη επιτυχία πουλώντας περισσότερους από 5.000.000 άλμπουμ, παίζοντας στο 1999 σαν headliners στο Glastonbury.
• Οι σουηδοί classic/doomers Witchcrafter θα κυκλοφορήσουν το καινούργιο άλμπουμ τους "Nucleus" αρχές της νέας χρονιάς. Το συγκρότημα σχηματίστηκε το 2000 σαν tribute συγκρότημα στους Roky Erickson και Bobby Liebling (Pentagram) παίζοντας ψυχεδέλεια και blues rock.
• Η ακύρωση των συναυλιών των Marduk σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έγινε λόγω μεγάλης ζημιάς του tourbus και της αδυναμίας του touring agency να το αντικαταστήσει άμεσα. Μαζί με τις 2 ελληνικές συναυλίες ακυρώθηκαν κι άλλες 8. Το συγκρότημα ζήτησε συγγνώμη από τους fans και υποσχέθηκε πως τον Απρίλιο θα πραγματοποιηθούν οι ακυρωμένες συναυλίες, συμπεριλαμβανομένων των ελληνικών.
• Διαβάστε εδώ ένα ενδιαφέρον άρθρο που δημοσιεύτηκε στο nooz.gr κι υπογράφεται από την Αλεξάνδρα Γούτα, σχετικά με ένα είδος τουρισμού που κανείς υπουργός δεν το έχει σκεφτεί κι είναι απολύτως πραγματικό.
   • Δείτε τους Fates Warning να παίζουν το “Part of the Machine” κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εμφάνισής τους στο Agora του Cleveland. Η βιντεοσκόπηση έγινε από πολυκάμερο και είναι επαγγελματική.

•    https://www.youtube.com/watch?v=QEYFI2MIEbg   Fates
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου