CITIES ON FLAME WITH ROCK'N'ROLL

• Το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ μέσα σε 38 χρόνια θα κυκλοφορήσει ο μπασίστας/τραγουδιστής και συνθέτης των Moody Blues,  John Lodge . Τίτλος   10,000 Light Years Ago και θα κυκλοφορήσει στις 4 Μαίου, αφού προηγηθεί το single με τον ίδιο τίτλο στις 14 Απριλίου! Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος   τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι ο John Lodge κυκλοφόρησε το 1977 το πρώτο του ’άλμπουμ με τίτλο Natural Avenue, ενώ το 1975 είχε   προηγηθεί το Blue Jays σε συνεργασία με τον επίσης Moody Blues, Justin Heyward.
• Η Metal Blade Records υπέγραψε τους σουηδούς epic doom metallers Sorcerer. Το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ  "In The Shadow Of The   Inverted  Cross" στις 9 Μαρτίου, σε CD, βινύλιο και ψηφιακά.
• Στο studio μπήκαν οι Soulfly με τον παραγωγό Matt Hyde για να ηχογραφήσουν τα καινούρια τραγούδια τους. Ο διάδοχος του "Savages" προβλέπεται να   κυκλοφορήσει αρχές φθινοπώρου.
• Οι The Night Flight Orchestra, το συγκρότημα των Björn Strid (Soilwork) και Sharlee D' Angelo (Spiritual Beggars, Mercyful Fate, Arch Enemy), θα   κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ την άνοιξη με τίτλο "Skyline Whispers".
• Σε ηλικία 68 ετών έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος σκοτσέζος μουσικός και τραγουδιστής Chris Rainbow. Ο Chris Rainbow είχε συνεργαστεί με τους  Alan   Parsons Project στα άλμπουμ "Eve", "The Turn Of A Friendly Card",  "Eye In The Sky", "Ammonia Avenue" , "Vulture Culture",  "Stereotomy"  και  "Gaudi", στα άλμπουμ των Camel  «The Single Factor» (1982) και «Stationary Traveller» (1984) αλλά είχε συνεργαστεί και με τον τραγουδιστή των   YES, Jon Anderson, ενώ παράλληλα είχε κυκλοφορήσει αρκετά σόλο άλμπουμ.
• Χορεύετε τσάμικο το Do you read me; Δείτε εδώ.
• Το tribute συγκρότημα στους Deep Purple, Purpendicular, θα κυκλοφορήσει το concept άλμπουμ This Is The Thing #1, με συμμετοχές των Roger Glover,   Ian Paice, Don Airey και Steve Morse.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου