CITIES ON FLAME WITH ROCK'N'ROLL (23/2/15)

• Ανακοινώθηκε η συμφωνία που έκλεισαν οι Iron Maiden με την Onkyo με πρώτο προϊόν που θα παρουσιάσουν να είναι ακουστικά. Την συνεργασία τους την ονόμασαν Maiden Audio και φυσικά ο Eddie είναι το κύριο πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας.
• Σύμφωνα με την Bangkok Post, νεκρός βρέθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, ο πρώην οργανίστας του Yngwie Malmsteen, Mats Johan Olausson που έχει παίξει και με τους Ark και Evil Masquerade. O Olausson ήταν 54 ετών και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ήταν ήδη νεκρός μια ημέρα όταν τον βρήκαν. Στο δωμάτιο του βρεθήκαν μπουκάλια ουίσκι και μπύρας, ενώ δεν έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας για τα αίτια του θανάτου.
• Χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες ο Wolfgang Van Halen, γιός του Eddie  Van Halen και μπασίστας των Van Halen ετοίμασε το πρώτο προσωπικό άλμπουμ.
• Οι Architect of Chaos, το καινούργιο συγκρότημα του πρώην τραγουδιστή των Iron Maiden, Paul Di'Anno μπήκε στο studio για να ηχογραφήσει τα πρώτα τραγούδια του. Οι Architect of Chaos αποτελούνται από μέλη του γερμανικού συγκροτήματος, The Phantomz που συνοδεύει τον Di’Anno στα live του και για την περίσταση άλλαξε όνομα.
• Ο κιθαρίστας και τραγουδιστής των Y&T, Dave Meniketti ευελπιστεί ότι την επόμενη χρονιά το συγκρότημα θα έχει καινούργιο δίσκο. Μετά την κυκλοφορία του "Facemelter" το συγκρότημα περιόδευσε διαρκώς (έπαιξε και στην Ελλάδα) δίνοντας 70 - 80 συναυλίες το χρόνο.
• Ο ντράμερ των Voivod, Michel "Away" Langevin δήλωσε πώς το συγκρότημα σκέπτεται να κυκλοφορήσει μια σειρά μικρών δίσκων(!) σε μορφή split (δηλαδή ένα τραγούδι των Voivod κι ένα άλλου συγκροτήματος) αρχής γενομένης με τους At The Gates, Napalm Death και Corrections House. Η κυκλοφορία άλμπουμ μπορεί να περιμένει έως και την επόμενη χρονιά».

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου