Ένας από τους καλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών, ο βρετανός Steve Howe με τεράστια καριέρα στους Yes, Asia, Anderson Bruford Wakeman Howe, GTR αλλά και παλαιότερα στους ψυχεδελικούς Tomorrow και Bodast, παρουσιάζει ένα διπλό Best of Anthology με επιλογές από τα αντιπροσωπευτικότερα κομμάτια της προσωπικής του καριέρας, που αριθμεί 22(!) άλμπουμ. Η επιλογή των κομματιών που ακολουθεί αφορά την προσωπική καριέρα του και όχι τις συμμετοχές του στα προαναφερόμενα συγκροτήματα.

Track listing

Disc: 1
1. So Bad (2015 Remastered Version)
2. Lost Symphony (2015 Remastered Version)
3. Pleasure Stole The Night (2015 Remastered Version)
4. Pennants (2015 Remastered Version)
5. Look Over Your Shoulder (2015 Remastered Version)
6. Surface Tension (2015 Remastered Version)
7. Sensitive Chaos
8. Running The Human Race
9. Desire Comes First
10. Luck Of The Draw
11. Maiden Voyage
12. Walk Don’t Run
13. Momenta
14. The Collector
15. Just Like A Woman
16. Buckets Of Rain

Disc: 2
1. Distant Seas
2. Curls & Swirls
3. Meridian Strings (2015 Remastered Version)
4. Simplification (2015 Remastered Version)
5. Rising Sun (2015 Remastered Version)
6. Westwinds (2015 Remastered Version)
7. Ultra Definition (2015 Remastered Version)
8. Ebb And Flow (2015 Remastered Version)
9. Dorothy
10. Sketches In The Sun
11. Diary Of A Man Who Vanished
12. Devon Blue
13. King’s Ransom
14. Bachianas Brasileiras No.5
15. Beginnings (2015 Remastered Version)
16. Mood For A Day (With The English Chamber Orchestra)
17. Sharp On Attack
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου