25 ΧΡΟΝΙΑ R.E.M.: NEW ADVENTURES IN HI-FI / ΤΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ BLACK COUNTRY COMMUNION ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ


 Μια καινούργια επετειακή έκδοση των 25 χρόνων από την πρώτη κυκλοφορία του άλμπουμ New Adventures in Hi-Fi, ανακοίνωσαν οι R.E.M. H κυκλοφορία του θα γίνει στις 29 Οκτωβρίου σε 2πλό CD και σε μονό Blu-ray που φυσικά αμφότερα θα είναι  remastered τα τραγούδια. Το δεύτερο cd θα περιέχει 13 B-sides και live ηχογραφήσεις. Η έκδοση θα συνοδεύεται από 52σέλιδο βιβλίο με πολύ αρχειακό υλικό καθώς και κείμενα των Patti Smith, Thom Yorke (Radiohead) και του παραγωγού Scott Litt.
Η πρώτη κυκλοφορία του New Adventures in Hi-Fi είχε γίνει το Σεπτέμβριο του 1996 και στην ουσία σημάδεψε το τέλος μιας εποχής για το συγκρότημα, αφού ένα χρόνο μετά, αποχώρησε ο ντράμερ Bill Berry. Το μεγαλύτερο μέρος των τραγουδιών του γράφτηκε και ηχογραφήθηκε κατά την περιοδεία Monster tour (1995).


Οι Black Country Communion θα κυκλοφορήσουν σε ειδικές εκδόσεις φωσφοριζέ τρία άλμπουμ τους. Συγκεκριμένα, τα πρώτα δυο, Black Country Communion και Black Country Communion 2, κυκλοφορούν στις 24 Σεπτεμβρίου και το BCCIV στις 22 Οκτωβρίου. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του κλασικού rock μας θυμίζει ότι οι Black Country Communion αποτελούνται από τους Glenn Hughes, Joe Bonamassa, Derek Sherinian και Jason Bonham και σχηματίστηκαν το 2009 με προτροπή του παραγωγού Kevin Shirley.

16/9/21

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου