ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟΥΣ KK'S PRIEST, TIMO TOLKKI’S AVALON KAI PRETENDERS

Μια σειρά καινούργιων άλμπουμ έχει προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες με πρώτο το πρώτο άλμπουμ των KK's Priest, ου συγκροτήματος τριών πρώην μελών των Judas Priset, των K.K. Downing κιθάρα, Tim "Ripper" Owens τραγούδι και του ντράμερ Les Binks με την προσθήκη των A.J. Mills κιθάρα (πρώην Hostile) και Tony Newton μπάσο (Voodoo Six). Το πρώτο άλμπουμ τους τιτλοφορείται Sermons Of The Sinner και η κυκλοφορία του θα γίνει μέσα στο καλοκαίριo. O ήχος τους είναι σαν να ακούς Judas Priest. Ακριβώς ο ίδιος!!!

 


Στις 18 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των Timo Tolkki’s Avalon με τίτλο The Enigma Birth. Το ταξίδι των Avalon έχει ξεκινήσει το 2012 και σε κάθε άλμπουμ συμμετέχουν διάφοροι γνωστοί μουσικοί και τραγουδιστές. Έτσι στο "The Enigma Birth" τραγουδούν οι Jake E (πρώην Amaranthe, Cyrha) και Brittney Slayes (Unleash the Arches), James LaBrie (Dream Theater), Fabio Lione (Rhapsody, Angra) κ.α. Πρώτο video single από το άλμπουμ είναι το τραγούδι "The Fire And The Sinner" που ερμηνεύουν οι Jake E και Βrittney Slayes.

 
Καινούργιο άλμπουμ έχουν και οι Pretenders της Chrissie Hynde. Τίτλος του Standing in the Doorway: Chrissie Hynde Sings Bob Dylan και περιέχει διασκευές 9 τραγουδιών του  Bob Dylan. Η κυκλοφορία του θα γίνει στις 21 Μαϊου, αρχικά σε  CD και στις 20 Αυγούστου σε βινύλιο.


13/5/21

 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου