ΣΕ DELUXE CD/DVD/ΒΙΝΥΛΙΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ROLLING STONES ΣΤΗΝ CASABLANCA / 4cd BOX SET ΓΙΑ ΤΟΥΣ GRAHAM BOND ORGANIZATION


Η συναυλία που έδωσαν στην παραλία της Casablanca του Rio de Janeiro στις 8 Φεβρουαρίου 2006 οι Rolling Stones θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουλίου σε DVD+2CD, SD BD+2CD, 2DVD+2CD Deluxe και 3πλόLP. Η είσοδος ήταν ελεύθερη κι ο τίτλος του cd/βινύλιου είναι A Bigger Bang: Live On Copacabana Beach. Πρώτα το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει ψηφιακά στις 28 Μαϊου ένα EP με 5 τραγούδια (τα "Sympathy For The Devil", "Wild Horses", "You Got Me Rocking", "Happy" και "Rough Justice") όλα από την εμφάνισή τους στην Παραλία της  Copacabana εκτός του "Rough Justice" που προέρχεται από συναυλία τους στο Salt Lake City το 2005. Επίσης, στο πλαίσιο της Record Store Day θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένη έκδοση 10-inch picture disc, τα τραγούδια "Rain Fall Down (Live On Copacabana Beach) / Rough Justice (Live In Salt Lake City)».
 Η συναυλία στην Casablanca είχε δοθεί στο πλαίσιο της προώθησης του άλμπουμ The Biggest Bang (2005) και η συνολική χρονική διάρκεια είναι 2 ώρες!
Μερικά από τα τραγούδια που περιέχονται είναι και τα  "Tumbling Dice", "Oh No, Not You Again", "This Place Is Empty", "Sympathy For The Devil, "It's Only Rock 'N' Roll (But I Like It)", "Brown Sugar", "Start Me Up" and "Satisfaction", "Wild Horses", "Rain Fall Down", "This Place Is Empty", "Rough Justice" αλλά και τη διασκευή στην επιτυχία του Ray Charles, "Night Time Is The Right Time".
Η Deluxe 2DVD+2CD έκδοση περιλαμβάνει 40σέλιδο βιβλίο και bonus DVD από τη συναυλία του Salt Lake City στην Utah, επίσης από την "Bigger Bang" tour.
 

Ένα box set με 4 cd θα κυκλοφορήσει η Repertoire Records στις 4 Ιουνίου, με θέμα τα τραγούδια των The Graham Bond Organisation. Τίτλος του Wade In The Water και θα περιέχει συνολικά 96 τραγούδια, όλα από τα αρχικά masters. Υο Box set θα περιέχει και αρκετές live ηχογραφήσεις τους, σε κάποιες με τη συμμετοχή του Ginger Baker. Η έκδοση θα συνοδεύεται από 20σέλιδο ένθετο με σπάνιες φωτογραφίες και εισαγωγικό κείμενο του Pete Brown.

13/5/21

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου