NEWS OF THE WORLD (19/6/18)

• Πριν λίγους μήνες ο ντράμερ των Kingdom Come είχε προαναγγείλει τον επανασχηματισμό του συγκροτήματος και όπως είχε δηλώσει προσπαθούσε πολύ για να επανέλθει κι ο τραγουδιστής Lenny Wolf. Ο επανασχηματισμός έγινε αλλά χωρίς τον Lenny Wolf και τον Keith St. John στη θέση του. Οι υπόλοιποι  μουσικοί είναι οι Danny Stag, Rick Steier και JB Frank.
• Πέθανε στον ύπνο του σε ηλικία 87 ο ντράμερ J. D. Fontana, που συνόδευσε τον Elvis Presley από το 1954 έως και το 1968.
• Κι ο ντράμερ των System of a Down, John Dolmayan σε συνέντευξή του επιβεβαίωσε ότι το συγκρότημα σταμάτησε τις όποιες προσπάθειες για ηχογράφηση καινούργιων τραγουδιών.

• Με το video που βλέπετε ο Moby, προωθεί την πώληση ης μεγάλης δισκοθήκης του που περιλαμβάνει σπάνιους δίσκους από τον δικό του κατάλογο, καθώς και εκατοντάδες 12ιντσα που έπαιζε ως DJ, τις δεκαετίες του 1980 και του 1990. Η πώληση ξεκίνησε στις 14 Ιουνίου, στον ιστότοπο του www.Reverb.com Ο λόγος που κάνει αυτή την ενέργεια είναι ότι θέλει  να μαζέψει χρήματα για την Επιτροπή Γιατρών Για Υπεύθυνη Ιατρική.
Η συλλογή του καυχάται δύο δοκιμαστικά τυπώματα του «Play», δοκιμαστικά τυπώματα επανεκδόσεων του «Play» και του «18» - με την υπογραφή του, παρακαλώ -, εκδόσεις προώθησης του «Why Does My Heart Feel So Bad», καθώς και τη δική του ερμηνεία του «That's When I Reach For My Revolver» (από το «Mission of Burma»). Και άλλα πολλά καλούδια.
Τον περασμένο Απρίλιο, ο Moby πούλησε μέσω του Reverb πάνω από 100 αντικείμενα μουσικού εξοπλισμού για να συγκεντρώσει χρήματα για την Επιτροπή, «έναν οργανισμό που συνδυάζει τις ειδικεύσεις πάνω από 12.000 γιατρών με την αφοσιωμένη δράση περισσότερων από 175.000 μελών από όλον τον κόσμο για να αλλάξουν δραστικά τον τρόπο με τον οποίο οι γιατροί θεραπεύουν χρόνιες ασθένειες όπως ο διαβήτης, αλλά και τις καρδιοπάθειες, την παχυσαρκία και τον καρκίνο» όπως εξηγεί ο ίδιος.

• Για ακόμα μια φορά οι Omen επιστρέφουν στην Αθήνα για μια συναυλία στο An club τη Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου! Μαζί τους οι Power Crue.Τιμή Εισιτηρίου 15€ Προπώληση
17€ Ταμείο. Σημεία προπώλησης: Eat Metal - Sirens - Monsterville
• Ένα box set 5cd και book-set 7 σελίδων κυκλοφόρησαν οι Rotting Christ με τη συμπλήρωση 30 χρόνων από το ξεκίνημα της καριέρας τους. Το box set ονομάζεται "Under Our Black Cult" και επικεντρώνεται στα πρώτα χρόνια της καριέρας τους και περιλαμβάνει και ενυπόγραφο σημείωμα από τον Σάκη Τόλη. Το βιβλίο γράφτηκε από τον συγγραφέα Dayal Patterson και περιέχει συνεντεύξεις από τους Nergal, Fernando Ribeiro κ.α. ενώ στα 5 CD υπάρχουν τα "Thy Mighty Contract" και "Non Serviam", το EP "Passage To Arcturo" και πολλά demo και live.

• Έφυγε σε ηλικία 62 ετών ο Ralph Santolla, κιθαρίστας των Deicide, Millenium, Sebastian Bach και Obituary. Αιτία θανάτου η καρδιακή προσβολή.
•  Η Galen Ayers θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιουλίου το άλμπουμ της Monument. Η Galen είναι κόρη του Kevin Ayers, συνιδρυτικού μέλους των Soft Machine και έχει σπουδάσει εθνομουσικολογία ενώ πάρει  master στη ψυχολογία θρησκειών και του Βουδισμού! Πρέπει να ακούσουμε το άλμπουμ για να δούμε σε τι βοήθησαν όλα αυτά τα πτυχία και ειδικότητες.

• Δείτε απο fan video τον κιθαρίστα των Judas Priest, Glenn Tipton να ανεβαίνει στη σκηνή του Sweden Rock Festival στο Sölvesborg και να παίζει με το συγκρότημα τα "Metal Gods", "Breaking The Law" και "Living After Midnight".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD d


 


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου