NEWS OF THE WORLD (13/6/18)

• Φαίνεται ότι ο 74χρονος ντράμερ των Pink Floyd, Nick Mason αποφάσισε να επιστρέψει για τα καλά. Μετά την αναγγελία των συναυλιών του στην Μ.Βρετανία (Διάβασε εδώ ποιοί παίζουν μαζί του στο νέο του σχήμα), ο Nick Mason επανακυκλοφορεί τις προσωπικές του δουλειές σε ένα 3πλό  CD και box set βινυλίου. Ο τίτλος του box set είναι Unattended Luggage και περιέχει Τα προσωπικά του άλμπουμ  Fictitious Sports(1981) Profiles (1985 με τη συμμετοχή του Rick Fenn των 10cc) και το soundtrack White Of The Eye (1987 και πάλι με τη συμμετοχή του Fenn) και θα κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου.
• Μιλώντας στη σουηδική εφημερίδα Expressen, o Gene Simmons δήλωσε ότι η επερχόμενη περιοδεία των KISS, που τιτλοφορείται "The End Of The Road" και θα είναι η τελευταία του συγκροτήματος. Η περιοδεία θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2019 και θα διαρκέσει… 3 χρόνια. Ο Simmons δήλωσε επίσης ότι θα είναι ότι πιο εντυπωσιακό και θα παίξουν σε όλο τον κόσμο (σ.σ. λέμε τώρα).
• Ένα EP με έξη κομμάτια ετοίμασε ο μπασίστας των Whitesnake, Michael Devin. Τίτλος του From the Earth και θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι. Μαζί του παίζουν Stephen Perkins (Janes’ Addiction), Brian Tichy (Whitesnake, Ozzy) και Roy Mayorga (Stone Sour). To From the Earth θα κυκλοφορήσει και σε cd και σε βινύλιο.• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών ο πρώην κιθαρίστας των Fleetwood Mac, Danny Kirwan. Ο Kirwan έγινε μέλος του συγκροτήματος το 1968 κι έμεινε έως το 1972 ηχογραφόντας μαζί τους τα άλμπουμ Then Play On (1969), Kiln House (1970), Future Games (1971), Bare Trees (1972), Live in Boston (1985), Live at the BBC (1995) και Shrine '69 (1999), ενώ ηχογράφησε και τρία προσωπικά άλμπουμ χωρίς επιτυχία. (Γιάννης 602) Διαβάστε εδώ κι εδώ άρθρα για τους Fleetwood Mac, εποχής Danny Kirwan. 
O Kirwan είναι ο πρώτος από αριστερά.

• Μετά το "My Midnight Things" ακούστε ακόμα ένα καινούργιο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ των Lizzy Borden. Τίτλος του τραγουδιού  "The Scar Across My Heart".
• Αλλαγή ημερομηνιών στις 2 συναυλίες των Πυξ Λαξ στη Θεσσαλονίκη. Θα πραγματοποιηθούν στο PAIK Sports Arena την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου - και όχι 6 και 7 Σεπτεμβρίου, όπως αρχικά είχαν προγραμματιστεί.
• Δείτε από fan video, τους Guns’n’Roses να παίζουν το Slither, διασκευή των Velvet Revolver κατά την πρόσφατη εμφάνισή τους στο Download festival.
• Κι ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για το καινούργιο Top Gun, ο Kenny Loggins μίλησε με τον πρωταγωνιστή της καινούργιας ταινίας που δεν είναι άλλος από τον Tom Cruise για την πιθανότητα να γράψει το βασικό τραγούδι της ταινίας. Ο Cruisen ήταν θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο κι απομένουν οι συζητήσεις με την ομάδα παραγωγών.
• Δείτε το fan video από την εμφάνιση των Helloween στο Sweden Rock Festival 2018.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου