AEROSMITH - JUST PUSH PLAY (2001) ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΤΟ JADED

Η επιτυχία που είχαν οι Aerosmith με το άλμπουμ Get a Grip(1993) ήταν αξεπέραστη. Μπορεί σαν fan να τους ξέρω κι εκτιμώ από την εποχή του Toys in the Attic αλλά αν με ρωτούσε κάποιος σήμερα ποιο άλμπουμ τους να αγοράσει θα του πρότεινα να ξεκινήσει με το Get a Grip. Η συνέχεια του, το Nine Lives (1997) ήταν αποκαρδιωτικό και τα καμπανάκια χτύπησαν έντονα. Το μήνυμα το είχαν πάρει οι ίδιοι, μεγάλα γατόνια της δισκογραφίας, αλλά κι οι άνθρωποι που τους περιστοιχίζουν.  Κι όμως το Just Push Play (2001) που ακολούθησε δεν έχει λόγο κυκλοφορίας. Είναι άλμπουμ που άνθρωποι με πείρα, όπως αυτοί, καταλαβαίνουν αμέσως ότι δεν πρέπει να κυκλοφορήσει. Το άλμπουμ περιέχει 13 τραγούδια και μόνο ένα έχει λόγο ύπαρξης, το Jaded. Τα υπόλοιπα 12 είναι χωρίς νεύρο που σε άλλες δεκαετίες θα χρησίμευαν μόνο για b side σε single.
Την κυκλοφορία του ακολούθησαν άλλα δύο άλμπουμ, εξ ίσου αδιάφορα και πολύ φοβάμαι ότι μπορεί να ακολουθήσει κι ένα τρίτο!
ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΤΑ
Κυκλοφόρησαν άλλα δύο μέτρια άλμπουμ, το Honkin' on Bobo(2004) με διασκευές παλαιών r&b τραγουδιών και το Music from Another Dimension! (2012). Στις 20 Ιουνίου 20109 εμφανίστηκαν σε μια πολύ καλή συναυλία στο γήπεδο "Γ. Καραισκάκης"
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ 
5/12/17
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου