TOP OF THE BILL (12/2/17)

• Τελικά οι...εμφανίσεις του Dio με ολόγραμμα άρχισαν και φαίνεται ότι αν υπάρξει θετική ανταπόκριση θα συνεχιστούν, όπως θα συμβεί κι με άλλους θανόντες καλλιτέχνες. Η εμφάνιση του ολογράμματος έγινε κατά τη διάρκεια των βραβείων Pollstar Awards στο Novo Club του Los Angeles με τη συνοδεία των Dio Disciples.(Χάρης Πάνος)
• Επανακυκλοφορούν στις 10 Φεβρουαρίου δύο άλμπουμ των King Kobra. Πρόκειται για τα ‘Ready To Strike’ και ‘Thrill Of A Lifetime’ σε remastered εκδόσεις και 16σέλιδα ένθετα. Να θυμίσουμε ότι στους King Kobra έπαιζαν οι Carmine Appice ντραμς, (Cactus, Beck Bogart & Appice, Ozzy Osbourne), Mark Free τραγούδι (Unruly Child), John Michael Philips και Mick Sweda κιθάρες (Bulletboys) και Johnny Rod μπάσο (WASP).
• Tην άνοιξη θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των βρετανών epic power metallers Dragonforce με τίτλο "Reaching Into Infinity" και θα είναι το τρίτο με τραγουδιστή τον Marc Hudson, που το 2011 πήρε τη θέση του ZP Theart (τώρα στους Skid Row).
• "Bloodlust" είναι ο τίτλος του καινούργιου άλμπουμ των Body Count που θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαρτίου, με πρώτο single το "No Lives Matter". Η παραγωγή του "Bloodlust" έγινε από τον Will Putney και θα έχει καλεσμένους τους Max Cavalera, Dave Mustaine και Randy Blythe των Lamb of God. To άλμπουμ θα περιέχει κι ένα Medley δυο τραγουδιών των Slayer, των  "Postmortem" και "Raining Blood".
• Δείτε μαζί επί σκηνής τους Don Dokken και Jack Russell να ερμηνεύουν το παλιό τραγούδι των Great White, On your Knees.
• Τη δημιουργία του δικού τους φεστιβάλ ανακοίνωσαν οι Clutch. Τίτλος του Earth Rocker festival και θα διεξαχθείς τις 20 Μαίου στο Shiley Acres της Δ. Βιρτζίνια.
• Δείτε το καινούργιο video των Steel Panther, "Poontang Boomerang"κι ευχόμαστε να εκτιμήστε τη ηθοποιοί της κοπέλας που εμφανίζεται στην αρχή. Θα κάνει καριέρα.
• Το συγκρότημα του Derek Trucks και της γυναίκας του Susan Tedeschi, οι Tedeschi Trucks Band θα κυκλοφορήσουν στις 17 Μαρτίου το Live From the Fox Oakland  σε 2CD/DVD και 2CD/BluRay και φυσικά διπλό βινύλιο. Η συναυλία τους βιντεοσκοπήθηκε το Σεπτέμβριο του 2016 στο Fox Theater του Oakland.
• Δείτε το καινούργιο τραγούδι των Night Ranger, "Don't Let Up" από το επερχόμενο καινούργιο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ TOP OF THE BILL



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου