TOP OF THE BILL (23/1/17)

• Οι γερμανοί industrial metallers Ramnstein θα κυκλοφορήσουν το Μάρτιο το live DVD/ Blu-ray, "Paris", που βιντεοσκοπήθηκε στο Palais Omnisports του Παρισιού, από το σκηνοθέτη Jonas Åkerlund. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι τελευταίο studio άλμπουμ του συγκροτήματος ήταν το "Liebe Ist Für Alle Da" (2009), ενώ το 2015, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος σχημάτισε το side project Lindemann.• Επανακυκλοφορεί στις 10 Μαρτίου σε deluxe έκδοση το άλμπουμ των Soundgarden "Ultramega OK". H καινούργια έκδοση του ιστορικού άλμπουμ θα είναι  remixed και πλούσια αφού θα περιέχει 6 bonus τραγούδια. Η πρώτη κυκλοφορία του "Ultramega OK" έγινε το 1988 και η σύνθεση του συγκροτήματος ήταν Chris Cornell τραγούδι/κιθάρα, Kim Thayil κιθάρα, Hiro Yamamoto μπάσο και Matt Cameron ντραμς
• Δείτε τον Gus να παρουσιάζει το νέο μοντέλο της Jackson, Star X Series and JS που για την ώρα κυκλοφορεί μόνο στην Αμερική.
• Πέθανε σε ηλικία 69 ετών ο Mike Kellie, ιδρυτικό μέλος και ντράμερ των Spooky Tooth κι αργότερα των Only Ones. Ο Kelly μεταξύ άλλων έχει παίξει και με τους George Harrison, Peter Frampton και Traffic, ενώ παίζει και στην μοναδική επιτυχία των Spooky Tooth, "Better by You, Better than Me".
• Roadcase Royale ονομάζεται το side project που σχημάτισε η Nancy Wilson τωνν Heart, στο οποίο συμμετέχει και η τραγουδίστρια Liv Warfield που έχει παίξει και με τον Prince. Ήδη οι Roadcase Royale έχουν παρουσιάσει το single “Get Loud” ενώ αναμένεται κι ένα EP.
• Ανανεώθηκε η ψηφοφορία και η καινούργια αναφέρεται στο Παζάρι Δίσκου . Να σας θυμίσουμε ότι στην προηγούμενη με θέμα «Αν σας ενδιαφέρουν οι deluxe επανεκδόσεις», πρώτη επιλογή ήταν ”Εξαρτάται αν έχω το άλμπουμ, τι bonus περιέχει…’ με 48%, δεύτερη «Δεν υπάρχουν χρήματα για cd’ με 29%, Τρίτη «σχεδόν ίδιο πράγμα σε διαφορετική συσκευασία» με 14% και τέταρτη και τελευταία η ερώτηση «Ναι με ενδιαφέρουν’ με 9%.
• Τη νεκρώσιμη ακολουθία του κιθαρίστα των Status Quo, Rick Parfitt παρακολούθησαν τα μέλη του συγκροτήματος, οι οποίοι είχαν μεταβεί στο νεκροταφείο του Surrey με το tour bus. Παρόντες στενοί φίλοι του, ο τραγουδιστής των Spandau Ballet, Tony Hadley και οι τρεις πρώην σύζυγοί του. Επειδή οι κηδείες είναι πολύ διαφορετικές απ’ ‘ότι οι ορθόδοξες, η ακολούθημα ξεκίνησε με το “My Way” του Frank Sinatra, ακούστηκε η τελευταία σύνθεση του Parfitt, “Over and Out” και κάποιες συνθέσεις του γιού του Rick Junior.



ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ TOP OF THE BILL
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου