TOP OF THE BILL (19/1/17)

• Εντελώς καθαρός από τον καρκίνο είναι ο Tony Iommi και μετά τις τελευταίες εξετάσεις που έκανε, ειδικά μετά το μικρό οίδημα στον λαιμό του που είχα βρει οι γιατροί. Έτσι, μέσα στις γιορτές έκανε ένα χειρουργείο κι όλα πήγαν καλά!
• Οι Jag Panzer έχουν τελειώσει τα demos των ηχογραφήσεων του καινούργιου άλμπουμ τους που πιθανόν να τιτλοφορείται "The Deviant Chord". Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι το τελευταίο studio άλμπουμ του αμερικάνικου συγκροτήματος ήταν το "Scourge Of The Light" που στην Αμερική πούλησε την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του 500 αντίτυπα!
• Δείτε το video για το τραγούδι ""Somehow Someway" από το καινούργιο άλμπουμ των Night Ranger, “Don’t Let Up”.
• Αποχώρησε από τους AMKEN ο μπασίστας Βασίλη Χυτήρη και ήδη το συγκρότημα τον έχει αντικαταστήσει προσωρινά με τον Δημοσθένη Καραχριστοδούλου από τους Shadow in the Darkness. O Καραχριστοδούλου θα παίξει με τους AMKEN στα live με τους Sodom και Suicidal Angels!
• Δύο μέλη των Fleetwood Mac, οι Christine McVie (πιάνο/τραγούδι) και Lindsey Buckingham (κιθάρα/τραγούδι), έχουν έτοιμα τραγούδια για το άλμπουμ τους. Προσωρινός τίτλος του είναι Buckingham McVie, όπου σε ορισμένα τραγούδια θα παίζουν κι οι Mick Fleetwood και John McVie, επίσης μέλη του συγκροτήματος.  Δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες πληροφορίες για τα τραγούδια ή την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του, πράγμα που θα γίνει σύντομα.
• “Back On The Throne”είναι το καινούργιο video των Firewind από το άλμπουμ τους Immortals.

• Ο Nergal των Behemoth με τον Βρετανοπολωνό John Porte σχημάτισαν τους “Me And That Man”.
Πρόκειται για ένα μουσικό σταυροδρόμι με έντονες επιρροές από μεγάλες μορφές της μουσικής
όπως ο Nick Cave, ο Leonard Cohen και ο Johnny Cash! Το “Songs of Love & Death” είναι ένα άλμπουμ βασισμένο σε απλές και διαχρονικές ιδέες,διαπερασμένες από το ιδιαίτερο ποιητικό πρίσμα του Nergal.
Το “My Church Is Black” είναι το πρώτο single και μαζί με το υπόλοιπο είναι διαθέσιμο για pre-order στο iTunes, ενώ μπορείτε να δείτε το video .
• Με σοβαρή μόλυνση στο πόδι απειλείται η υγεία του τραγουδιστή των Grim Reaper, Steve Grimmett. Ο Grimmett μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Εκουαδόρ για να αντιμετωπίσει τη μόλυνση που είχε εξαπλωθεί στο πόδι αλλά και στα κόκκαλά του! Η εγχείρηση δεν πέτυχε και οι θεράποντες ιατροί αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό μέρους του ποδιού του Grimmett προκειμένου να εμποδίσουν την εξάπλωση της μόλυνσης. Περαστικά.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ TOP OF THE BILL





 
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου