DAZED AND CONFUZED (22/7/16)

• Δεν πρόλαβε να βγει από το νοσοκομείο ο Johnny Van Zant , μετά από καρδιακό επεισόδιο που είχε και σειράς πήρε ο Gary Rosington. Ο κιθαρίστας των Lynyrd Skynyrd είχε έντονους πόνους στο στήθος κι διακομίστηκε αμέσως σε νοσοκομείο της Ατλάντα, όπου βρίσκονταν το γκρουπ κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους. Όπως αναμενόταν οι υπόλοιπες 5 εμφανίσεις τους ακυρώθηκαν!
• Πέθανε σε ηλικία 78 ετών ο Alan Vega (κανονικό όνομα Boruch Alan Bermowitz) τραγουδιστής του θρυλικού αμερικάνικου electropunk συγκροτήματος Suicide. O Vega δεν ήταν απλά ένας τραγουδιστής, αλλά ένας πολυσχιδής καλλιτέχνης με τα έργα ζωγραφικής του να έχουν μεγάλη αξία. Εκτός από την καριέρα του με τους Suicide, ο Vega είχε και πλούσια προσωπική δισκογραφία με 18 άλμπουμ!   Η ζωή του άλλαξε το 1969 όταν είδε τους Stooges με τον Iggy Pop κι αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μουσική σχηματίζοντας τους Suicide.Ο Alan Vega είχε στο ενεργητικό του πολλά σόλο άλμπουμ, ενώ συνεργάστηκε και με πολλούς καλλιτέχνες, όπως οι Alex Chilton, Ric Ocasek, Gillian McCain, Pan Sonic, Lydia Lunch κ.ά. Τα τελευταία χρόνια η υγεία του ήταν εύθραυστη, καθώς είχε πάθει  εγκεφαλικό το 2012, αλλά συνέχιζε να παίζει ζωντανά μέχρι πρόσφατα.
• Δείτε το καινούργιο video των Megadeth από το πρόσφατο άλμπουμ τους Dystopia, με τίτλο Post American World.
• Το άλμπουμ των Jack Russell’s Great White θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2017 από την Frontiers με τίτλο "The Gauntlet". Ήδη το συγκρότημα του πρώην τραγουδιστή των Great White, έχει υπογράψει με την Frontiers και τα μέλη που τους απαρτίζουν είναι οι Tony Montana (κιθάρα πλήκτρα κι αυτός από τους Great White), Dan McNay (Montrose μπάσο), Robby Lochner κιθάρα (Fight) και Dicki Fliszar ντραμς (Bruce Dickinson).
• O ακατάβλητος Alice Cooper βάζει υποψηφιότητα για Πρόεδρος της Αμερικής και πρωθυπουργός της Αγγλίας! Ο Alice Cooper υπόσχεται την επαναφορά του Brian Johnson στους AC/DC, τη μετονομασία του Big Ben σε“Big Lemmy” και το κλείσιμο των σχολείων! Για περισσότερα ανατρεπτικά στοιχεία, επισκεφτείτε το http://www.votealicecooper.com/
• Η κορυφαία εταιρεία ενισχυτών, η Marshall, παρουσίασε τη δική της δισκογραφική εταιρεία με το όνομα Marshall Records. Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν και τα πρώτα ονόματα που έχει υπογράψει.• Με νικητή, την ερώτηση «Μπα, τους έχω δει πολλές φορές» 27% έληξε η ψηφοφορία  σχετικά με τη συναυλία των Scorpions. Δεύτερη, ήλθε η ερώτηση «Θέλω αλλά δεν έχω λεφτά με 26% και τρίτη  «Είμαι ήδη εκεί» με 20%. Πάρτε μέρος στη νέα ψηφοφορία σχετικά με το καλύτερο unplugged άλμπουμ.


• Δείτε το νέο βίντεο των Mudcrutch, το συγκρότημα που έπαιζε ο Tom Petty πριν κάνει καριέρα με τους Heartbreakers κι οι οποίοι επανέλθει τα τελευταία χρόνια. Το “I Forgive It All” από το δεύτερο άλμπουμ του συγκροτήματος με τίτλο “2”, ενώ το video σκηνοθέτησαν ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Sean Penn και ο Samuel Bayer. Όσοι δεν γνώρισαν τον ηθοποιό που πρωτογνωριστεί το video σάς θυμίζουμε ότι είναι ο εξαιρετικός Anthony Hopkins!
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου