STAIRWAY TO THE STARS (6/3/16)

• Το τέταρτο άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσουν στις 29 Απριλίου οι SIXX: A.M. του Nikki Sixx. Μαζί του ο κιθαρίστας DJ Ashba και ο τραγουδιστής James Michael. Το άλμπουμ τιτλοφορείται "Prayers For The Damned" είναι διπλό και πρώτο single είναι το"Rise". Την επόμενη ημέρα από την κυκλοφορία του, στις 30 Απριλίου το συγκρότημα ξεκινά αμερικάνικη περιοδεία που θα περάσει κι από την Ευρώπη.
• "Beyond The Fade" τιτλοφορείται το προσωπικό άλμπουμ του τραγουδιστή των Danger Danger, Ted Poley και θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαϊου. Τον συνοδεύουν η Issa που μαζί τραγουδούν το "The Perfect Crime", ο πανταχού παρών Alessandro Del Vecchio ντραμς/πλήκτρα, Mario Percudani κιθάρα και Anna Portalupi μπάσο.
• Μετά το άλμπουμ “Τhe Astonishing”, το video game “Τhe Astonishing”. Oι Dream Theater σε συνεργασία με την Turbo Tape Games έφτιαξαν ένα παιχνίδι που είναι βασισμένο στην ιστορία και στους χαρακτήρες του άλμπουμ, δίνοντας την ευκαιρία στους οπαδούς να εξερευνήσουν το δυσοίωνο μέλλον όπου η μουσική δημιουργείται και ακούγεται από κάποια κατασκευάσματα (Nomacs). Με αυτό τον τρόπο μπορούν και επιβάλλουν την τάξη στο Nothern Empire.  Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σε Pc, Mac, Ios, και Android πλατφόρμες.
• Με ανάρτησή του στο facebook, ο τραγουδιστής των Survivor Dave Bickler δήλωσε πως έφυγε. Από το συγκρότημα. Από τον τρόπο που είναι διατυπωμένη η ανάρτηση, φαίνεται ότι μάλλον απολύθηκε. Διαβάστε τι ακριβώς έγραψε: "To all my dear fans, Bitter sweet news that I am no longer a member of Survivor. Just wanted to share that with you. There is no longer a place for me in the band. So I'll be moving on and direct all my energies to my solo project. And thank you for all your support. Peace. Dave."
• Οι Alice In Chains θα ανοίξουν τις δύο συναυλίες των Guns'N' Roses στο Las Vegas, 8 και 9 Απριλίου.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών ο πρώην κιθαρίστας των Bugdie, John Thomas. Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν ανακοινωθεί. Ο Thomas είχε παίξει με τους Budgie στα άλμπουμ Power Supply(1980), "Nightfall" (1981) και "Deliver Us From Evil" (1982) και μετά από το 1995 έως και το 1996 κι από το 1999 έως το 2002.
• Η κυκλοφορία του πρώτου, ιστορικού πρώτου ομότιτλου άλμπουμ τους (1983), τους έβαλε στις υψηλότερες θέσεις του New Wave of British Heavy Metal. Το ίδιο και η κυκλοφορία του Night of the Blade (1984) αλλά η συνέχεια δεν ήταν η προσδοκώμενη λόγος για τους Tokyo Blade  που επιστρέφουν με 2 (!) τραγουδιστές (σ.σ. άλλοι αδυνατούν να βρουν ένα κι αυτοί έχουν δυο!) που στο παρελθόν έχουν περάσει από το συγκρότημα. Πρόκειται για τους Vick Wright (1984-1985) και Chris Gillen (2008-2010) που μαζί με τα αρχικά μέλη Andy Boulton και Steve Pierce καθώς και τους "καινούργιους" John Wiggins και Andy Wrighton βγαίνουν για περιοδεία.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου