Ο ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΣΤΟ ROCK'N'ROLL HALL OF FAME

Την απόφασή του να μην παραστεί με τους υπόλοιπους Τιτανοτεράστιους στην τιμητική βραδιά του Rock And Roll Hall Of Fame, γνωστοποίησε ο Μαυροφορεμένος, λέγοντας ότι δεν τον θέλει ο manager του συγκροτήματος.
Bruce Payne, με τον οποίον έχει κακές σχέσεις. Από την άλλη πλευρά το συγκρότημα υποστηρίζει ότι ο Bruce Payne πρότεινε στον Μαυροφορεμένο να εμφανιστεί μαζί τους στην τιμητική βραδιά!
Διαβάστε τι ακριβώς έγραψε ο Blackmore στο Facebook: "Ritchie was honored by the offer of induction to the Rock And Roll Hall Of Fame. He was discussing the possibility of attending, until we received correspondence from the president of the Hall Of Fame, who said that Bruce Payne, management for the current DEEP PURPLE touring band, had said 'No.' Therefore Ritchie will not be attending the ceremony. He sincerely thanks all the fans that voted for him for their support."Υπενθυμίζουμε ότι τα μέλη των Deep Purple που μπήκαν στο Rock And Roll Hall Of Fame είναι οι Ritchie Blackmore, David Coverdale, Rod Evans, Ian Gillan, Roger Glover, Glenn Hughes, Jon Lord και Ian Paice.Σχολιάζοντας ο Ian Paice (ντράμερ των Τιτανοτεράστιων), την πιθανότητα να παίξουν live εκείνη τη βραδιά είεπ:"Οι Don Airey (πλήκτρα) και Steve Morse (κιθάρα) δεν είναι μισθωτοί μουσικοί στο συγκρότημα αλλά ισότιμα μέλη (και οι δυο δεν πληρούσαν τους όρους για να γίνουν μέλη του R'N'RHOF) . Θα το συζητήσουμε και θα δούμε τι θα κάνουμε».
Η τιμητική βραδιά του Rock And Roll Hall Of Fame θα γίνει στις 8 Απριλίου στο n Barclays Center του Brooklyn στη Νέα Υόρκη και θα προβληθεί από το HBO.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου