STAIRWAY TO THE STARS (22/11/15)

• Σε αυτοκινητιστικό ατύχημα ενεπλάκη το tour bus των Hinder με αποτέλεσμα o μπασίστας  Mike Rodden, ο οδηγός  και ο φωτιστής να πάνε στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά.
• Για τις 26 Φεβρουαρίου προγραμματίστηκε η κυκλοφορία του καινούργιου άλμπουμ των καναδών Anvil που τιτλοφορείται  "Anvil Is Anvil" και θα κυκλοφορήσει σε digipak CD με bonus track κι αφίσα, διπλό βινύλιο και ψηφιακά.
• Τον Απρίλιο του 2016 θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των Wild Rose. Προς το παρόν το συγκρότημα παρουσίασε ένα live video για το τραγούδι τους “Not a Day Goes By” όπως βιντεοσκοπήθηκε τον Οκτώβριο στο Eightball Θεσσαλονίκης.

• Δείτε το video για το τραγούδι "Devil In Me" των Last in Line από το επερχόμενο πρώτο άλμπουμ τους με τίτλο "Heavy Crown" που θα κυκλοφορήσει στις 19 Φεβρουαρίου.


• Το διάδοχο του "Elation" (2012)θα ξεκινήσουν να ηχογραφούν το Φεβρουάριο οι Great White με σκοπό το άλμπουμ να κυκλοφορήσει πριν το καλοκαίρι.
• Η ανεξάρτητη εταιρεία διανομής ήχου και εικόνας Orchard, ανακοίνωσε την αγορά της Shrapnel Records. Η εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Mike Varney και στα 35 χρόνια ιστορίας της μας συνέστησε ονόματα όπως Paul Gilbert, Vinnie Moore, Tony MacAlpine, Richie Kotzen, Yngwie Malmsteen, Jason Becker και Marty Friedman βρίσκει στην ψηφιακή εποχή μια νέα διέξοδο του ρεπερτορίου της . Στον κατάλογό της περιέχονται περισσότερα από 3.000 τραγούδια και 322 άλμπουμ που εντός των επόμενων εβδομάδων θα α αρχίσουν να διατίθενται σε ψηφιακή μορφή.
• Ακούστε από το clip που ακολουθεί ένα μικρό ηχητικό απόσπασμα από ένα καινούργιο τραγούδι των Foo Fighters. Το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει για την Record Store Day Black Friday της 27ης Νοεμβρίου, ένα EP με 6 κομμάτια μόνο σε βινύλιο με τίτλο "2nd Century A.D.".

• Ο frontman των Black Star Riders Ricky Warwick ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο νέων προσωπικών studio άλμπουμ του τα οποία θα βγουν στην αγορά την επόμενη χρονιά! Πρόκειται για το ηλεκτρικό «When Patsy Cline Was Crazy (And Guy Mitchell Sang The Blues)» και το ακουστικό «Hearts On Trees» τα οποία θα βγουν στην αγορά σε διπλό CD στις 26 Φεβρουαρίου απο την Nuclear Blast. Ο Ricky Warwick δήλωσε για το νέο του project: «Ήθελα πραγματικά να κυκλοφορήσω αυτά τα τραγούδια. Είμαι σίγουρος πως οι οπαδοί των Black Star Riders θα αγαπήσουν τα κομμάτια. Ειλικρινά είμαι ενθουσιασμένος απο το αποτέλεσμα». Στα albums θα συμμετέχουν και αρκετοί γνωστοί καλεσμένοι μουσικοί όπως ο Joe Elliott (Def Leppard), Damon Johnson (Thin Lizzy, Black Star Riders), Andy Cairns (Therapy), Billy Morrison (Billy Idol), Nathan Connolly (Snow Patrol), Ginger Wildheart, Jake Burns (Still Little Fingers) και Richard Fortus (Guns N Roses, The Dead Daisies).
   
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου