ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ


• Τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του καινούργιου άλμπουμ τους "Meliora" , οι Ghost ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν ακόμα ένα EP, (όπως το 2013 με το "If You Have Ghost") κι αυτό με διασκευές. Αν κυκλοφορήσει , θα κυκλοφορήσει το νέο έτος, αφού ακόμα βρίσκονται στο στάδιο επιλογής κομματιών!
• Έτοιμο και το καινούργιο άλμπουμ των σουηδών classic/doom rock masters Witchcraft. Θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιανουαρίου με τίτλο "Nucleus" και πρώτο single είναι το "The Outcast",  (μπορείτε να το ακούσετε πιο κάτω) που θα κυκλοφορήσει στις 4 Δεκεμβρίου σε 7’ιντσο single βινυλίου και ψηφιακά με το "Even In His Youth" των Nirvana στη Β πλευρά. Το άλμπουμ "Nucleus"  θα κυκλοφορήσει σε standard CD, digipak cd με t-shirt, βινύλιο και ψηφιακά.

• Το τρίτο τους άλμπουμ θα κυκλοφορήσουν οι αυστραλοί Wolfmother στις 19 Φεβρουαρίου με τίτλο "Victorious". Το "Victorious" διαδέχεται το πολύ καλά "Cosmic Egg" (2009) και "New Crown" (2014) με τον Andrew Stockdale να παρουσιάζει τα καινούργια τραγούδια του σε παραγωγή του Brendan O'Brien. Μαζί του οι  Josh Freese μπάσο και Joey Waronker ντραμς. "Hellelujuah" τιτλοφορείται το καινούργιο άλμπουμ των τεξανών Drowing Pool που θα κυκλοφορήσει στις 5 Φεβρουαρίου. Η παραγωγή ανήκει στον Jason Suecof και πρώτο είναι το "By The Blood" που είναι ήδη διαθέσιμο σε streaming. Και ο οργανίστας των Dream Theater, Jordan Rudess  έχει καινούργιο άλμπουμ με τίτλο "The Unforgotten Path".
• O Sam Coulson έγινε γνωστός μετά τη συμμετοχή του στους Asia  και μάλιστα αντικαθιστώντας τον μεγάλο Steve Howe, θα κυκλοφορήσει το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ. Τίτλος του “Electric Classical” που όπως λέει ο τίτλος του περιέχει 10 κλασικά κομμάτια εκτελεσμένα από την Fender Stratocasters του 28 άγγλου κιθαρίστα.

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου