STAIRWAY TO THE STARS (28/10/150

• Συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από την κυκλοφορία του κλασικού πρώτου άλμπουμ των S.O.D.
(Stormtroopers of Death), "Speak English or Die" και η Megaforce θα το επανεκδόσει στις 27 Νοεμβρίου με πλούσιο bonus υλικό, όπως demos και ακυκλοφόρητα κομμάτια. Ανάμεσα στα demos συναντάμε και τις ηχογραφήσεις των Crab Society North, ένα project πριν από τους S.O.D. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι οι S.O.D. ήταν side project του κιθαρίστα των Anthrax, Scott Ian και μαζί του ήταν ο ντράμερ των Anthrax, Charlie Benante, ο πρώην Anthrax Dan Lilker στο μπάσο και ο Billy Milano στα φωνητικά.
• Δείτε το καινούργιο video του συγκροτήματος του Michael Schenker, Τemple of Rock για το τραγούδι τους "Communion"μέσα από το άλμπουμ τους "Spirit on a Mission". Μαζί του οι Doogie White (φωνή Rainbow, Yngwie Malmsteen, Praying Mantis), Ηerman Rarebell (ντραμς Scorpions), Francis Buchholz (μπάσο Scorpions) και Wayne Findlay κιθάρα/πλήκτρα.

• Η ερμηνεία της έκανε το τραγούδι των Rolling Stones, “Gimme Shelter”να ακούγεται διαφορετικά. Η Merry Clayton, υποβλήθηκε σε ακρωτηριασμό και των δύο ποδιών της μετά από σοβαρό αυτοκινητιστικό δυστύχημα που είχε σε λεωφόρο του Λος Άντζελες. Η Clayton ξεκίνησε την καριέρα της τραγουδώντας gospel κι έγινε μέλος των Raelettes, του φωνητικού συγκροτήματος που συνόδευε τον Ray Charles. Εκτός από τα φωνητικά που έκανε στο “Gimme Shelter”, η Clayton έκανε φωνητικά στο “Feelin’ Alright”του Joe Cocker και στο Sweet Home Alabama” των Lynyrd Skynyrd και η προσωπική της καριέρα περιλαμβάνει 7 άλμπουμ.
• Έφυγες από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών, οCory Wells, ένας από τους τρεις τραγουδιστές που είχαν οι Three Dog Night. Το συγκρότημα είχε ακυρώσει αρκετές εμφανίσεις του το Σεπτέμβριο εξ’ αιτίας προβλημάτων της υγείας του, τα οποία οδήγησαν στο θάνατό του.
• Το απίστευτο ποσό των $75,000 ξόδεψαν οι Black Sabbath για κοκαΐνη, μόνο το 1972 και κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του άλμπουμ τους Vol4!  Αυτό δήλωσε ο Tony Iommi στην Guardian κάνοντας μια αναδρομή στα πρώτα χρόνια του συγκροτήματος. Να σημειώσουμε ότι το Vol4 στοίχισε $60,000!!! και το κομμάτι Snowblind αναφέρετε στα ναρκωτικά.
• Το καινούργιο άλμπουμ των Stryper, "Fallen" με την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του μπήκε στο No.43 του Billboard Chart 200, πουλώντας 10,000 αντίτυπα.
• Δείτε εδώ το video των Acid Death για το τραγούδι τους “Supreme Act Of Heroism” από το άλμπουμ τους “Hall Of Mirrors”.

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου