STAIRWAY TO THE STARS (13/9/15)

• Έτοιμο το άλμπουμ με τις διασκευές των Danzig που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Τίτλος του "Skeletons" και πρώτο single θα είναι το"Devil's Angels" το οποίο εδώ κι αρκετό καιρό το παίζουν στα Live τους κι αρχικά είχε ακουστεί στην ομώνυμη ταινία με θέμα τις μηχανές. Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου σε single βινυλίου σε 500 αντίτυπα. Στη b πλευρά θα υπάρχει το "Satan" κι αυτό διασκευή που ακουγόταν στην ταινία του 1969, "Satan's Sadists". Τον Glenn Danzing συνοδεύουν ο  Tommy Victor κιθάρα/τραγούδι (Prong), Johnny Kelly πλήκτρα (Type o Negative) και μεταξύ των τραγουδιών που έχουν διασκευάσει είναι και τα "N.I.B."Black Sabbath,"Rough Boy"(ZZ Top), "A Girl Like You"(Troggs),"Crying In The Rain"(Everly Brothers κ.α.
• Παρ’ όλη την πρόσφατη επιτυχία του ψηφιακού single του, "Love Is Your Name", , ο τραγουδιστής των Aerosmith, Steven Tyler μεταφέρει την κυκλοφορία του πρώτου του προσωπικού άλμπουμ το Φεβρουάριο.
• Όπως αναμενόταν το καινούργιο άλμπουμ των Iron Maiden, "The Book Of Souls" πήγε κατ’ ευθείαν στο Νο1 του Βρετανικού chart με 60.000 πωλήσεις. Να θυμίσουμε ότι και το προηγούμενο άλμπουμ του συγκροτήματος "The Final Frontier" είχε πάει Νο1.
• Στα βήματα του Ozzy αλλά και των Motley Crue, o οργανίστας των Yes, Rick Wakeman που οργάνωσε το Wakemanfest, με τη συμμετοχή παλιών και καινούργιων ονομάτων των πλήκτρων. Το φετινό Wakemanfest είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί από τις 30 Οκτωβρίου έως και 1η Νοεμβρίου, αλλά αναβάλλεται λόγω ασθένειας του Rick Wakeman.
• Στις 16 Οκτωβρίου είναι η ημέρα κυκλοφορίας του καινούργιου άλμπουμ των Black Tide. Τιτλοφορείται "Chasing Shadows" και διαδέχεται το  "Post Mortem" (2011) και σύμφωνα με τους ίδιους είναι ένα κράμα "old-school metal with a new-school sound." Πρώτο video single θα είναι το "Angel In The Dark", ενώ μπορείτε να δείτε το promo trailer για το άλμπουμ.
• Κατά την προσφιλή τακτική του Tobias Sammet και το καινούργιο άλμπουμ των Avantasia θα έχει καλεσμένους κι ένας από αυτούς θα είναι ο Geoff Tate. Το καινούργιο άλμπουμ των Avantasia θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2016 με τίτλο «Ghostlights» κι εκτός του Tate, συμμετέχει κι ο
Jorn Lande.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου