CITIES ON FLAME WITH ROCK'N'ROLL(15/6/15)

• Οι Adler, το συγκρότημα που σχημάτισε ο πρώην ντράμερ των Guns’n’Roses, Steven Adler επιστρέφει στο studio και με παραγωγό τον μπασίστα των Foreigner και Dokken, Jeff Pilson για να ηχογραφήσει ένα καινούργιο τραγούδι με τίτλο "Life Ain't Gonna. Το πρώτο άλμπουμ των Adler είχε κυκλοφορήσει το 2012 με τίτλο 'Back From The Dead' αλλά ο Steven Adler δεν μπόρεσε να βοηθήσει γιατί είχε προβλήματα με τα ναρκωτικά αλλά και την προσπάθεια του να διακόψει το αλκοόλ. Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του δεύτερου άλμπουμ, πάντως σίγουρα το φετινό χειμώνα ή αρχές του 2016. Να θυμίσουμε ότι ο Steven Adler ήταν ντράμερ των Guns’n’Roses από το 1985 έως και το 1990, οπότε κι απολύθηκε λόγω μεγάλης εξάρτησης από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.
• Σε συνέντευξη της η τραγουδίστρια των Life in Agony, Mina Caputo (πρώην Keith Caputo) δήλωσε πως η αλλαγή φύλου που πραγματοποίησε το 2011 έφερε ισορροπία στο συγκρότημα. «Δεν υπάρχουν πια μυστικά και σίγουρα έχει εκλείψει τα νεύρα. Τώρα όλα τα προβλήματα βρίσκουν εύκολα λύση. Οι άνδρες όταν βρίσκονται μεταξύ τους βρίσκουν δύσκολα λύση στα προβλήματα τους αλλά όταν υπάρχει μια μικρή κυρία (εννοεί τον εαυτό της/του) όλοι μαλακώνουν»!
• Στο An Club (Σολωμού 13 - 15, Εξάρχεια), θα πραγματοποιηθεί το Defcon Festival, που συγκεντρώνει συγκρότημα τα αλλά και οπαδούς της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής. Φέτος θα εμφανιστούν 15 συγκροτήματα με είσοδο 6€/ημέρα κι έχουν ήδη ανακοινωθεί τα ακόλουθα ονόματα:All Vows Collapse, Afformance, Sun, Rain in Life, Cyanna Mercury, we.own.the.sky και The Mighty N ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες έπονται κι άλλες ανακοινώσεις.
• Το πρώτο studio από το 2011 και την κυκλοφορία New Blood ανακοίνωσε ο Peter Gabriel. Ήδη έχει ανεβάσει φωτογραφίες από το studio, προετοιμάζοντας το έδαφος για τα νέα τραγούδια του.
• Επιστρέφουν στο studio οι Heaven and Earth για να ηχογραφήσουν το διάδοχο του πολύ καλού άλμπουμ τους Dig (2013). Δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες, μόνο ότι το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο και ότι στη σύνθεση τους έχουν γίνει ορισμένες αλλαγές. Φυσικά οι Stuart Smith κιθάρα, Joe Retta τραγούδι και Lynn Sorensen μπάσο/φωνητικά παραμένουν με την προσθήκη του ντράμερ  Kenny Aronoff και του μπασίστα Ty Bailie.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου