ΟΙ MOTHER OF MILLIONS ΚΑΙ SIXFORNINE ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ LEPROUS ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Τη συναυλία των Νορβηγών prog metallers Leprous στην Αθήνα στις 21 Σεπτεμβρίου θα ανοίξουν οι Mother of Millions και οι Sixfornine.
Οι Αθηναίοι prog metallers Mother of Millions, έχουν εντυπωσιάσει κοινό και τύπο την τελευταία χρονιά, χάρη στην σταθερά ανοδική πορεία τους, που πηγάζει ως επί τω πλείστον από τις διαρκείς καλλιτεχνικές αναζητήσεις τους και τις άκρως ποιοτικές ζωντανές τους εμφανίσεις, βασισμένες κατά μεγάλο μέρος στο οπτικό κομμάτι. Έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο των συναυλιών για τη προώθηση του ντεμπούτο full length album τους “Human” σε Αθήνα και επαρχία, καταφέρνοντας να εμφανιστούν μάλιστα σε πολλές από αυτές, στο πλευρό ονομάτων όπως οι Sleepmakeswaves και Septic Flesh, οι Mother of Millions διανύουν περίοδο σύνθεσης νέου υλικού, κάποιο από το οποίο σίγουρα θα ακούσουμε και στο live της 21ης Σεπτεμβρίου.
Το prog/ alternative metal σχήμα των –επίσης Αθηναίων- Mother of Millions από την κυκλοφορία του ομώνυμου ντεμπούτο full length album τους και μετά, παρουσιάζουν μια διαρκώς αυξανόμενη δημοτικότητα, που τους φέρνει κάθε τόσο στη σκηνή, δίπλα σε ονόματα όπως οι Spiritual Beggars, Monster Magnet, Fates Warning κ.α.. Στο ρόλο του τραγουδιστή εδώ, συναντάμε τον Fotis Benardo, γνωστό από τη θητεία του ως drummer των Septic Flesh και Nightrage, στο πρόσφατο παρελθόν. Οι ζωντανές εμφανίσεις του κουαρτέτο από την Αθήνα είναι καυτές και θυελλώδεις, γεγονός το οποίο καταδεικνύεται και από τον εγχώριο τύπο, ο οποίος παραμιλά μετά από κάθε τέτοια. Οι Mother of Millions επί σκηνής, αποτελούν δίχως άλλο, μία εμπειρία που κανείς δεν πρέπει να χάσει.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου