CITIES ON FLAME WITH ROCK'N'ROLL(18/6/15)

• Τη δεύτερη βρετανική περιοδεία του ανακοίνωσε ο μπασίστας των Iron Maiden, Steve Harris που στις 29 Ιουλίου ξεκινά βρετανική περιοδεία 22 ημερών, με αφετηρία το Harlow στις 29 Ιουλίου. Support θα είναι οι The Raven Age, το συγκρότημα του γιού του George Harris, ενώ στην προηγούμενη περιοδεία του support εμφανιζόταν η κόρη του Lauren Harris. Ο Steve Harris κυκλοφόρησε το 2012 το πρώτο προσωπικό άλμπουμ με τίτλο British Lion, που είχε απογοητεύσει.
• Οι Βρετανοί glam rockers Tigertailz ανακοίνωσαν ότι ο μπασίστας τους Rob θα αναλάβει χρέη τραγουδιστή, στη θέση του αποχωρήσαντος Jules Millis. Ο Wylde στο παρελθόν ήταν τραγουδιστής των Teenage Casket Company.
• Οι Avatarium το project του μπασίστα των Candlemass, Leif Edling, μπήκε στο studio για να ηχογραφήσει καινούργια τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο. Το συγκρότημα θα βγει ευρωπαϊκή περιοδεία με τους Vintage Caravan και Spiders. Έως τώρα οι Avatarium έχουν κυκλοφορήσει το ομώνυμο άλμπουμ τους το 2013 και το EP "All I Want"( 2014).
• Αποχώρησε από τους Devil City Angels ο μπασίστας Eric Brittingham (πρώην Cinderella) κι αντικαταστάθηκε από τον Rudy Sarzo (Quiet Riot, Ozzy, Whitesnake). Στους Devil City Angels εκτός του νεοεισελθόντος Sarzo, παίζουν οι Rikki Rockett (Poison), Tracii Guns (L.A. Guns) και Brandon Gibbs. Αλλά κι οι Primal Fear έχουν ανακατατάξεις μετά την αποχώρηση του ντράμερ Aquiles Priester και την αντικατάσταση του από τον Francesco Jovino (πρώην U.D.O), ενώ επέστρεψε ο κιθαρίστας Tom Naumann.
• Έως τις 9 Ιουλίου πρέπει να περιμένει ο πρώην ντράμερ των AC/DC, Phil Rudd για να μάθει την ποινή που θα του επιβάλλει το δικαστήριο. Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι η ποινή θα ανακοινωθεί στις 26 Ιουνίου, αλλά τελικά θα υπάρχει καθυστέρηση μέχρι τις 9 Ιουλίου. Σύμφωνα με τη νομοθεσία η ποινή φυλάκισης που προβλέπεται φτάνει και τα 7 χρόνια και μαζί με την κατοχή ναρκωτικών ουσιών ,συν εννέα μήνες. Να θυμίσουμε ότι ο Phil Rudd έχει δηλώσει ένοχος στην κατηγορία  απειλής κατά της ζωής ανθρώπου.
• Τo καινούργιο άλμπουμ των βρετανών Satan τιτλοφορείται "Atom By Atom" και θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Το "Atom By Atom" διαδέχεται το "Life Sentence"(2013) καθώς και το live "Trail Of Fire - Live In North America"(2014) και η μίξη και το mastering ανήκουν στον Dario Mollo. To CD θα περιέχει 10 τραγούδια, ενώ καλεσμένος είναι ο Kevin Heybourne των Angel Witch. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι οι Satan ξεκίνησαν το 1980 από το Newcastle κι ανήκουν στο New Wave Of British Heavy Metal.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου