ΤΡΥΠΕΣ ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ/ BOX SET ΑΠΟ ΤΟΥΣ LINDISFARNE


Η δισκογραφία των Τρύπες επανακυκλοφόρησε σε βινύλιο, δίνοντας έτσι στο κοινό που δεν είχε τα άλμπουμ του να τα αποκτήσει. Η πορεία τους ξεκίνησε το 1983 και έχουν κυκλοφορήσει περισσότερα από 15 studio albums και αρκετά singles. Η πρώτη τους επιτυχία ήρθε με το ομώνυμο άλμπουμ “Τρύπες”  το οποίο και κυκλοφόρησε σε βινύλιο και CD. Στη βινυλιακή επανέκδοση θα βρείτε ακόμα τα άλμπουμ “Μέσα Στη Νύχτα Των Άλλων”, «Μέσα στη νύχτα», Best of, «Κράτα το σόου μαϊμου», «Τρύπες στον Παράδεισο», "Πάρτο στον 13ο όροφο"και «Κεφάλι γεμάτο χρυσάφι» (2πλό).

 Το folk συγκρότημα από το Newcastle, οι Lindisfarne, παράλληλα με την 60ήμερη περιοδεία που ανακοίνωσε για τη Βρετανία, θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαϊου ένα 3πλό box set με τίτλο Brand New Year: The Mercury Years 1978-1979. Το box set θα περιέχει όλες τρις ηχογραφήσεις τους στη Mercury Records καθώς και δεκάδες ακυκλοφόρητα τραγούδια! will be released through Cherry Red Records on May 24.


18/4/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. Καλησπέρα, μια μικρή διόρθωση, οι ΤΡΥΠΕΣ κυκλοφόρησαν 6 studio albums και όχι περισσότερα από 15 όπως λανθασμένα έχει αναγραφεί στο άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή