NEWS OF THE WORLD (18/4/24)


 Η Pamela Anderson και ο Liam Neeson θα είναι οι πρωταγωνιστές στο remake της ταινίας Naked Gun, που ακόμα δεν έχει τίτλο. Η καινούργια ταινία θα είναι βασισμένη στις αστυνομικές παρωδίες που κυκλοφόρησαν στα τέλη της δεκαετίας του 1980 έως στην αρχή  της δεκαετίας του 1990 και θα σκηνοθετηθεί από τον Akiva Schaffer, που χρεώθηκε την επιτυχία της ταινίας Chip 'n Dale: Rescue Rangers. Να θυμίσουμε ότι στις αρχικές ταινίες Naked Gun, το ερωτικό ενδιαφέρον του αστυνομικού Frank Drebin ήταν η Jane, την οποία υποδύθηκε η Priscilla Presle, της οποία η επιλογή και τότε είχε προξενήσει ερωτηματικά αλλά τα πήγε πολύ καλά. Το remake προβλέπεται να βγει στους κινηματογράφους στις 18 Ιουλίου 2025.

• Μια απίστευτη παρατήρηση έκανε ο φίλος Βασίλης Γεωργίου σχετικά με την ομοιότητα των Ride the Sky των Lucifer’s Friend και του Immigrant Song των Led Zeppelin, που και τα 2 βγήκαν το 1970, με το Immigrant Song να κυκλοφορεί τον Οκτώβριο του 1970 αλλά δεν υπάρχει πουθενά επίσημη αναφορά της ημερομηνίας των Lucifer’s Friend. Κι ενώ οι fans ερίζουν ότι ο ένας το έκλεψε από τον άλλον, ο Βασίλης Γεωργίου, βρήκε ότι οι Άγγλοι Renegades έχουν παίξει από το…1966 τη μελωδία στην εισαγωγή του τραγουδιού τους Thirteen Women!!! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά έχουν κάνει και video, προχωρημένο για την εποχή του!!!. Ακούστε το και προσέξτε την εισαγωγή.



• Η ταινία των Beatles Let t Be, σε σκηνοθεσία του Michael Lindsay-Hogg, που αρχικά είχε βγει στους κινηματογράφους το 1970 (έχει προβληθεί και στη χώρα μας), έχει «ενισχυθεί» με οπτικοακουστικό υλικό που χειρίστηκε  Peter Jackson και θα προβληθεί από το  Disney+ στις 18 Μαϊου. Όπως λέει ο σκηνοθέτης Michael Lindsay-Hogg, η ταινία ήταν έτοιμη να βγει στους κινηματογράφους  κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο/Νοέμβριο του 1969, αλλά κυκλοφόρησε μόλις τον Απρίλιο του 1970 καθώς οι  Beatles διαλύθηκαν επίσημα.
• Για ακόμα μια φορά τα αδέλφια Liam και Noel Gallagher δεν τα βρήκαν και το reunion των Oasis μετατίθεται για το μέλλον. Άγνωστο το πότε!
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, ο μπασίστας Paul Martinez που έπαιξε με τους Paice Ashton Lord στο ιστορικό άλμπουμ τους Malice in Wonderland, αλλά και με τον Robert Plant στην προσωπική καριέρα του Pictures at Eleven, [rinciple of Moments και Shaken’Stirred καθώς και στις περιοδείες του. Είχε παίξει και με τους Led Zeppelin στην εμφάνισή τους στο Live Aid στη Φιλαδέλφεια, με τον John Paul Jones να παίζει πλήκτρα! Είχε ακόμα παίξει με τους Stan Webb’s Chicken Shack, Adverts, Cat Stevens Renaissance και Strech. Αιτία θανάτου, καρκίνος στο στομάχι.
• Καινούργιο άλμπουμ έχει κι ο κιθαρίστας Walter Trout. Τίτλος του Broken και δείτε το πρώτο video single, με τίτλο I've Had Enough, όπου συμμετέχει κι ο τραγουδιστής των Twisted Sister, Dee Snider.
• Το Greatest Hits(1988) των Journey, συμπλήρωσε 200 εβδομάδες παραμονής στο Billboard 200, με μόνο τους Pink Floyd και τον Bob Marley,να έχουν πετύχει τέτοια νούμερα παραμονής στο επίσημο chart μεγάλων δίσκων,με τους δίσκους τους Dark Side of the Moon και Legend.  
• Στη Νέα Υόρκη έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία μετονομασίας της West 23rd Street  σε…Kiss τιμώντας έτσι το Μεγάλο Συγκρότημα. Ο λόγος επιλογής της συγκεκριμένης οδού είναι ότι εκεί φωτογραφήθηκαν φορώντας κοστούμια για το εξώφυλλο του τρίτου άλμπουμ τους, Dressed To Kill(1975). Παρόλο που και τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος φαίνονται με κοστούμια στη φωτογραφία του Bob Gruen, μόνο ο ντράμερ Peter Criss είχε, οι άλλοι τρεις τα δανείστηκαν! Προσέξτε ότι του Gene Simmons το κοστούμι (δεξιά) είναι λίγο…κοντό!
•Περιοδεία για να προωθήσει τον προσωπικό του δίσκο Lighthouse θα ξεκινήσει στις 30 Σεπτρεμβρίου από την Ιρλανδία ο μπασίστας των Guns'n'Roses, Duff McKagan και θα επισκεφτεί 11 ευρωπαικές χώρες, για να παίξει 15 συνολικά συναυλίες. Η Ελλάδα είναι εκτός της περιοδείας του! 



• Οι Ολλανδοί Within Temptation παρουσίασαν το video για το καινούργιο τραγούδι τους A Fool's Parade, με καλεσμένο τον Ουκρανό τραγουδιστή και παραγωγό Alex Yarmak, με όλα τα έσοδα από την πώληση του να προσφέρονται στο ίδρυμα Music Saves UA. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, το συγκρότημα θέλει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τον συνεχιζόμενο πόλεμο και ρίχνει φως στη σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζει η Ουκρανία. Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Sharon Den Adel, ταξίδεψε στο Κίεβο όπου γύρισε πολλές σκηνές στα χαλάσματα των κτηρίων.

•  Αν και από το 2018 οι Rush έχουν μπει στον πάγο, ο κιθαρίστας ρAlex Lifeson αν και έχει αποσυρθεί, εξακολουθεί να εμφανίζεται, έστω σαν καλεσμένος σε διάφορα σχήματα. Η πιο πρόσφατη εμφάνισή του είναι η συμμετοχή του στο τραγούδι των  Trifecta, Once Around the Sun With You, που περιλαμβάνεται στο άλμπουμ τους The New Normal. "Το Once Around the Sun With You είναι ένα γραμμένο για τη σύζυγό μου, σε ανάμνηση όλων των χρόνων που με ανέχτηκε», είπε ο μπασίστας και τραγουδιστής Nick Beggs. «Χρειάζομαι να πω περισσότερα;. Η γυναίκα είναι αγία». (σ.σ. φαντάσου τι έχει  περάσει;). Οι Trifecta σχηματίστηκαν από τον Beggs το 2021 κι όπως λέει η γνωριμία του με τον Alex Lifeson έγινε πριν λίγα χρόνια όταν οι Rush προσκάλεσαν κάποιους μουσικούς για να επαναηχογραφήσουν το άλμπουμ 2112. Ακούστε το τραγούδι  Once Around the Sun With You που δεν φέρνει καθόλου σε Rush.





 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου