ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ:GUN/DEMON/BABYLON A.D./CIRCLE OF FRIENDS

 

Οι Σκοτσέζοι Gun έχουν καινούργιο άλμπουμ με τίτλο Hombres που ήδη κυκλοφορεί σε βινύλιο, cd και κασέτα. Οι κριτικές που έχει πάρει είναι πολύ καλές, με τον Steve Harris των Iron Maiden να το θεωρεί σαν το καλύτερό τους από την εποχή τουGallus(1992). Πάρτε μια πρώτη ακροάση, βλέποντας το video single του All Fired up.



Έξη 6 χρόνια μετά το τελευταίο studio άλμπουμ τους Revelation Highway, και μόλις ένα από το περυσινό Live Lightning, οι Babylon A.D. θα κυκλοφορήσουν στις 17 Μαϊου το νέο στούντιο άλμπουμ τους Rome Wasnt Built In A Day. Τα καινούργια τραγούδα τους είναι στο γνωστό hard rock ύφος τους με τα Wrecking Machine, Pain και Crashed Into The Sun, να αποτυπώνουν καλύτερα την ποικιλομορφία των μουσικών γεύσεων. Ο  τραγουδιστής και συνσυνθέτης Derek Davis, τονίζει τη συμμετοχή του David Donnelly που έκανε το master στο άλμπουμ, έχοντας δουλέψει στο παρελθόν με τους Motley Crue, Chicago, Aerosmith και Slash.


Το Cherokee Moon είναι το δεύτερο άλμπουμ των Circle of Friends, είχε προηγηθεί το The Garden(2011) και ο ιθύνων νους του συγκροτήματος, έχει καλέσεις μια σειρά γνωστών τραγουδιστριών και τραγουδιστών για να ερμηνεύσουν τα τραγούδια που τα περισσότερα είναι διασκευές. Ο Jeff Scott Soto τραγουδάει το Princess of the Night (Saxon),o Harry Hess (Harem Scarem) το Cant let go (Rainbow), η Λιβανέζα Tanya Rizkala το Girl From Lebanon (Europe), o Robin McAuley το Midnight Sensation(Van Zant)), o Paul Manzi των The Sweet, το The Robe(των TEN) ενώ υπάρχουν και 6 καινούργιες συνθέσεις που ερμηνεύουν οι Olivia Dei Cicchi (η κόρη της Robin Beck), ο Mike DevineRobin Beck και ο Mark Boals.


 45 χρόνια καριέρας έκλεισαν οι Demon και το εμβληματικό βρετανικό heavy metal συγκρότημα ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου στούντιο άλμπουμ τους με τίτλο  Invincible, που θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαΐου. Πρώτο video single το Face The Master,  που είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.


Μιλώντας για το τραγούδι, ο τραγουδιστής και ιδρυτής Dave Hill είπε ότι το Face the Master είναι κοινή σύνθεση με τον Neil Ogden που και οι δύο είναι φίλοι των κλασικών ταινιών τρόμου, με τον ήχο του να παραμένει στο κλασικό του συγκροτήματος, που θα αρέσει τους fans τους. Η παραγωγή του Invincible έγινε από τους Hill και τον ντράμερ Neil Ogden και μαζί τους παίζουν οι κιθαρίστες Dave Cotterill και Paul Hume, Paul Fasker Johnson μπάσο και Karl Waye πλήκτρα. Οι Demon θα βγουν περιοδεία για να προωθήσουν το νέο τους άλμπουμ και ελπίζουμε να περάσουν κι από εδώ.

17/4/24

 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου