LIVE BOX SET ΜΕ CD ΚΑΙ ΒΙΝΥΛΙΑ MOTORHEAD/3πλό CD-ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ CARL PALMER/ JEAN LUC PONTY


 Για τους συλλέκτες των Motorhead, κυκλοφόρησε το box set he Lost Tapes / The Collections Volumes 1-5, που περιλαμβάνει πέντε ζωντανές εμφανίσεις του συγκροτήματος, σε βάθος 24 ετών! Το πρώτο 2πλόCD, περιέχει την εμφάνιση τους στη Μαδρίτη την 1η Ιουνίου του 1995, το δεύτερο, επίσης 2πλό στο Norwich στις 18 Οκτωβρίου του 1998, ενώ το τρίτο, στυ Malmo της Σουηδίας στις 17 Νοεμβρίου του 2000. Στα επόμενα δύο CD είναι μονά και περιέχουν συναυλίες τους στο Heilbronn της τότε Ανατολικής Γερμανίας και στο πέμπτο και τελευταίο τη συναυλία τους στο Download Festival του Donington(13 Αυγούστου 2008). Τα 5 cd δίνουν μια πολύ καλή εικόνα του ήχου τους μέσα από τα χρόνια και αρχικά το The Lost Tapes / The Collections Volumes 1-5, κυκλοφορεί μόνο σε cd ενώ τα βινύλια κυκλοφορούν μεμονωμένα.


Ο 74χρονος ντράμερ των Emerson, Lake & Palmer, Carl Palmer θα κυκλοφορήσει στις 5 Απριλίου ένα 3πλό cd και 1 Blu-ray, με τίτλο Fanfare For The Common Man, όπου θα περιέχει κομμάτια από όλη την καριέρα του, ξεκινώντας από το πρώτο του συγκρότημα, τους Craig, συνεχίζοντας στις συμμετοχές του με τους Chris Farlowe και  Atomic Rooster, για να φθάσουμε στους ELP. Υπάρχουν κομμάτια από τους PM, Asia, Mike Oldfield, The Buddy Rich Orchestra και τα προσωπικά του σχήματα Carl Palmer Band και Carl Palmer's ELP Legacy. Στο Blu-Ray υπάρχει το audio-visual documentary, με αφηγητή τον ίδιο τον Palmer, με αποκλειστικά γυρίσματα από συναυλίες και παρασκήνια των Asia, Crazy World Of Arthur Brown, Carl Palmer Band και ELP Legacy. Το ένθετο, 200 σελίδων, είναι η αυτοβιογραφία του.

Το άλμπουμ Life Enigma (20010 του Γάλλου βιολιστή Jean-Luc Ponty, θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαϊου για πρώτη φορά σε βινύλιο αλλά και σε CD και ψηφιακά.

7/3/24



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου