ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: ACCEPT/KERRY KING(Slayer)

Με καινούργιο άλμπουμ θα υποδεχτούμε τους Accept στο Release Festival, το βράδυ της 21ης Ιουλίου στην Πλτ. Νερού. Το γερμανικό συγκρότημα θα κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου τον καινούργιο δίσκο του με τίτλο Humanoid, με το πρώτο video single να είναι διαθέσιμο από τις 28 Φεβρουαρίου. Η παραγωγή του Humanoid, έγινε από τον Andy Sneap με τη σύνθεσή τους να απαρτίζεται από τους Wolf Hoffmann και User Lulis κιθάρες, Mark Tornillo τραγούδι, Martin Motnik μπάσο και Christopher Williams ντραμς, με τη σημείωση ότι σε όλες τις ευρωπαϊκές εμφανίσεις σε φεστιβάλ(άρα και στο Release) και στη Νοτιοαμερικανική περιοδεία, δεύτερη κιθάρα θα παίζει ο Joel Hoesktra. Πατήστε εδώ και μπείτε στον ιστότοπο που δημιουργήσαν οι Accept ειδικά για το καινούργιο εξώφυλλο, με σκοπό οι fans να επαναπρογραμματίσουν το ρομπότ και να ανακαλύψουν διάφορα μέρη του άλμπουμ.
 
O 59χρονος κιθαρίστας των Slayer, Kerry King ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ του προσωπικού του σχήματος. Το άλμπουμ έχει τίτλο From Hell I Rise, θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαϊου και ήδη παρουσίασε το πρώτο single που είναι το Idle Hands που έχει τον κλασικό ήχο των Slayer. Τα μέλη του συγκροτήματός του είναι ο τραγουδιστής των Death Angel, Mark Osegueda, o ντράμερ των Slayer, Paul Bostaph, ο πρώην μπασίστας των Hellyeah, Kyle Sanders κι ο επίσης πρώην κιθαρίστας των Machine Head και Vio-lence, Phil Demmel.
To From Hell I Rise θα περιέχει 13 σε παραγωγή του Josh Wilbur. Μιλώντας στο site του περιοδικού Rolling Stone, o King είπε ότι 2 κομμάτια του άλμπουμ προέρχονται από τις ημέρες των Slayer κι είναι τα From Hell I Rise και Rage, τα οποία δεν είχαν συμπεριληφθεί στο τελευταίο άλμπουμ τους Repentless και ήταν μια ευκαιρία για να μη χαθούν. Ο λόγος που δεν τα είχε συμπεριλάβει στο Repentless, ήταν γιατί δεν ήταν ικανοποιημένος από το παίξιμό του κι έτσι τα ξανά δούλεψε. Στο συγκρότημα έδωσε το όνομά του αν και η αρχική σκέψη του ήταν να ονομαστούν King’s Reign,αλλά τελικά κατέληξε στο όνομά του. "Δεν είμαι ματαιόδοξος και δεν ήθελα να προβάλλεται έτσι το όνομά μου.  Υπήρξε η σκέψη για το Blood Reign αλλά μάθαμε ότι κάποιο συγκρότημα από την Αν. Ευρώπη είχε κλείσει το όνομα. Καταλήξαμε στο Kerry King γιατί μου άρεσε το λογότυπο». Στη συνέντευξή του, ο King είπε ότι αρχικά ήθελε μαζί του τον κιθαρίστα Gary Holt, αλλά όσο λίγα κοινά είχα με το προηγούμενο συγκρότημά του, τόσο καλύτερα. Εκείνο που προξένησε μεγάλη εντύπωση ήταν ότι ένα από τα ονόματα που έπαιξαν γερά για τη θέση του τραγουδιστή, πριν την καταλάβει ο Mark Osegueda, ήταν του Philip Anselmo των Pantera. «Το management, ο διοργανωτής συναυλιών, η δισκογραφική εταιρεία, όλοι ήθελαν τον Phil», είπε ο Kerry. "Ο Phil είναι καλός μου φίλος, αλλά πάντα πίστευα ότι δεν ήταν ο σωστός τύπος για το δικό μου συγκρότημα. Αυτό δεν έχει να κάνει με την ικανότητά του. Ήξερα απλώς ότι δεν ήταν ο σωστός τύπος φωνής. Όταν ακούς τον Mark σε αυτόν τον δίσκο, καταλαβαίνεις ότι ταιριάζει απόλυτα»
Σε μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone, ο κιθαρίστας των Kerry King ρωτήθηκε αν έχει μιλήσει με τον Dave Lombardo, τον αρχικό ντράμερ του συγκροτήματος για να απαντήσει: «Όχι, ο Lombardo είναι νεκρός για μένα”, ενώ  όπως είπε δεν έχει ανταλλάξει ούτε ένα mail με τον Tom Araya.


Ήδη οι Kerry King έχουν κλείσει 2 ημερομηνίες στην Αμερική για τον Μαϊο και μόλις ανακοινώθηκε ότι θα παίξουν στην Ashes Of Leviathan" tour των Lamb of God και Mastodon. Την περιοδεία θα ανοίγουν οι Malevolence.

A.Ρ

7/2/24




 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου